Baharaydms1 sutlukahve_ kaç günde bir denemek lazım ilk defa bu ay kullanmaya başladım Ovülasyon testini o yüzden soruyorum
Kelebekkkk34 Birbebisannesi yok canım fotodaki en baştaki test hemen adetimden 1 gün sonraki test hamile değilim yani malesef
sutlukahve_ Zeynepkab Kelebekkkk34 amamoms umrumdadegil Cimcime30 Kizlar şimdi tekrar yaptım noldu yani ben anlamadım
sutlukahve_ Zeynepkab Kelebekkkk34 umrumdadegil Cimcime30 Bugün pik bekliyordum hepten siliklesti ne oldu şimdi
Kelebekkkk34 sutlukahve_ aklın karışcak bişey yok canım olmazdı zaten bugün belliydi hergün aynı saatte yap kafan karışmaz
sutlukahve_ Kelebekkkk34 ya ne biliym daha da silik değil mi yarın görürüm inşallah o zaman bugün degerlendirmiyorum
Kelebekkkk34 sutlukahve_ ona takılma bence aşko ikiside negatif sonuçta sen yine devam et testlere ümit kaybetme 🥰 belki üstteki kuruduğu için öyledir
sutlukahve_ Kelebekkkk34 evet üstteki kurduğu için öyle zaten ilk başta öyle değildi şuan baya koyu görünüyor degerlendirmeme gerek yok demi dün zaten degerlendirmstim