Kelebekkkk34 sutlukahve_ yani bilmiyorum çatlayabilir ama tam pik değil gibi duruyor yandaki çizgiyle aynı renk olması lazım stres yapma sakin ol. Dün çatladıysa bile bugün değerlendirsen yine tutar pikten sonra 3 gün değerlendirin diyolar zaten
sutlukahve_ Kelebekkkk34 o zaman bu akşam da degerlendirsem yeterli mi başka değerlendirmeye gerek varmı
Kelebekkkk34 sutlukahve_ bu akşam değerlendir sonra tekrar bu teste devam et bence belki daha koyu çıkar kaçırmamış olursun
umrumdadegil sutlukahve_ değerlendir zaten 3 gün kadar sperm canlı kalabiliyor içerde yani sonradan pik görsen de tutma ihtimali olur sonra da pik görünce yine değerlendirirsin
tarcinnnn24 umrumdadegil ptesiyi salıya bağlayan gece birliktelik oldu salı günü dün pik gördüm bu yazdığınıza göre o zaman etkiler o birliktelik değil mi ? Çünkü dün akşam değerlendiremedik:/ üzüldüm ya
tarcinnnn24 Baharaydms1 benimde dün pikti değerlendiremedik ama :/ bugün aynı sizinki gibi çıktı çatlama olmuş bugün yarın mutlaka değerlendirin dediler bugün yarın inş değerlendiririz sizde bugün yarın değerlendirebilirsiniz
Kelebekkkk34 sutlukahve_ sen fotoyu at direkt yorumlar şimdi yoksa cevap verince atarsan yine beklersin birkaç saat daha
Kelebekkkk34 tarcinnnn24 evet canım etkiler canlı kalıyo sperm şimdi bugünde değerlendir daha iyi olur
umrumdadegil tarcinnnn24 evet canım tabiki gebe kalma ihtimalin yüksek yapabilirsen bu akşamı de değerlendir çatlama günün muhtemelen bugün zaten
sutlukahve_ Kelebekkkk34 ay ama bikac saat önce yazdım şimdi tekrar yazarsam üste düşer geç cevap verir diye yazmıyorum bende
tarcinnnn24 Kelebekkkk34 inşallah değerlendireceğiz, nöbet usulü çalışan eş olunca bir de onu uydurmaya çalışmak yani.. kaçtı yumurtlama diye stres yapmıştım
Kelebekkkk34 tarcinnnn24 nasip olursa o seni bulur canım 🌸 bir gün önce değerlendirmen iyi olmuş zaten çatlama daha önemli diye biliyorum onu kaçırma