Kelebekkkk34 sutlukahve_ Diğerleriyle sonuç bu oldu 😂 durdukça koyulaşmış benim psikoloji pert kızlar ben elendim size bol şans 😂😂
sutlukahve_ Kelebekkkk34 durdukça zaten biraz koyulasiyor ilk10 dk onemli ben ilk 10 dk fotoğrafını çekip öyle değerlendiriyorum ama seninki normalden biraz daha koyu cikiyorms
Kelebekkkk34 sutlukahve_ valla bilmiyorum ya bikaç ay önce yaptım senin gibi silik çıkıyodu bu ay böyle oldu anlamadım
sutlukahve_ Kelebekkkk34 bence sen benim dediğim gibi yap 10. Dk fotosunu çek zaten belli bı süreden sonra verilen sonuç geçersiz bekleyince benimkiler de koyulasiyor ama seninki kadar değil tabii
Kelebekkkk34 sutlukahve_ ilk 2 tanesi hemen pik olmuştu diğerleri silikti bakalım inşallah sende görürsün ikimizinde bu ay tutsun inşallahh🥰
umrumdadegil sutlukahve_ bence yarın tekrarla ama içinin rahat etmesi adına akşam da tekrarlayabilirsin adetin ne zamandı
sutlukahve_ umrumdadegil 15 Şubat’ta olmuştum en son bende riske atmayım diye akşam iftardan sonra bı daha yapmayı düşünüyorum
sutlukahve_ Zeynepkab Kelebekkkk34 amamoms umrumdadegil Cimcime30 Kizlar şimdi tekrar yaptım noldu yani ben anlamadım
sutlukahve_ Zeynepkab Kelebekkkk34 umrumdadegil Cimcime30 Bugün pik bekliyordum hepten siliklesti ne oldu şimdi
sutlukahve_ umrumdadegil akşam 9 da yapayım diye düşünüyorum olur mu doktor tembellik var demişti pik göremem diye korkuyordum
umrumdadegil sutlukahve_ olur 9 da ama 2 saat önceden sıvı alımını durdur hatta 10 gibi de yapabilirsin biraz daha geçmiş olsun
sutlukahve_ Baharaydms1 dünün fotoğrafına profilinde baktım pikms bugün de çatlama olmuş degerlendirin
tarcinnnn24 Baharaydms1 benimde dün pikti değerlendiremedik ama :/ bugün aynı sizinki gibi çıktı çatlama olmuş bugün yarın mutlaka değerlendirin dediler bugün yarın inş değerlendiririz sizde bugün yarın değerlendirebilirsiniz
Baharaydms1 sutlukahve_ kaç günde bir denemek lazım ilk defa bu ay kullanmaya başladım Ovülasyon testini o yüzden soruyorum