ibcmom Gizemsli- 70 le hamile kaldım suan 76yım 29 haftalık oldu. 2-3 haftadır ne giysem belli oluyo cok zorlanıyorum kombin yaparken 😂
Talentedmom Gizemsli- öyle diyor gören kız da daha yaygın bakalım Prş öğrenebilecek miyim oğlumda daha sivriydi
Gizemsli- Bellosima evet bazen düşünüyorum aşırı çıksa üşütünce kilomla belkide çok fazla zorlanırdım diye böyle en azından daha rahat hareket ediyorum kiloma rağmen sağlıklı olmaları en önemlisi
hyhyk Talentedmom benimde karnım yaygın ve 12 haftaya kadar bulantım oldu herkes kız dedi ama dün cinsiyetimizin erkek oldugunu öğrendik 🫠
djnkntby Benimki de yarın 21 haftalık olacak🥹 16. haftadan sonra çok hızlı büyümeye başladı karnım. 50 kiloyla hamile kaldım şuana kadar 4 kilo aldım acaba ondan mı diyorum. Eski halimle aynıyım ama sanki karnımı sonradan eklemişler gibi görünüyor 😂 ama karnım gayet büyük 😄
benim-kalbim-o Gizemsli- 64 ile hamile kaldım 67 yım şuan çok kilolu sayılmam yine ama karnım çook belli 16 haftaya göre özellikle akşamları patlayacak gibi oluyor 😃
benim-kalbim-o Gizemsli- ilk gebeliğime göre kiloluyum aslında ilk gebeliğimde 58 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim ama verdim hepsini inşallah bunda da o kilolarda doğuma girerim 😃
Brcu145366 Annemmmm1 Gizemsli- benımde öyle canım 26 haftalık anca biraz belli olmaya başladı oda bazen hiç yok gıbı kılodan sanırım bellı olmuyor😂
AdaEcem Gizemsli- 18 haftalık olduk 🤲 artık görenler hamile olduğumu anlıyor, karnım çıktı, tok karna daha büyük görünüyor, bazen korkuyorum şimdiden böyleyse, 30 haftadan sonra nasıl görünür 🫣
Gizemsli- AdaEcem benim oğlumda aşırı çıkmıştı son ayda ikiz sanıyordu herkes ve öne doğru büyüyordu sürekli
Gizemsli- AdaEcem erkek çocuğunda öne doğru ve yuvarlak oluyor karın o yüzden erken çıkar benim öyleydi 8 yıl öncesi şimdi yayvan duruyor