Gizemsli- AdaEcem erkek çocuğunda öne doğru ve yuvarlak oluyor karın o yüzden erken çıkar benim öyleydi 8 yıl öncesi şimdi yayvan duruyor
benim-kalbim-o Gizemsli- ilk gebeliğime göre kiloluyum aslında ilk gebeliğimde 58 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim ama verdim hepsini inşallah bunda da o kilolarda doğuma girerim 😃
seydabal_60 26 haftalık hamileyim zayıf olmama rağmen karnım çok az çıktı belli bile olmuyor kendime çok dert ediyordum bunu ama sorun tek bende değilmiş sevindim😂😂
Gizemsli- keyfimin-kahyasi-misin benim ilkinde 8 sene öncesi gören ikiz mi diyordu bunda kay be kat kiloluyum kilom var sanki çıkmadı o kadar
cnsu77 Gizemsli- canım kilolu hamile kalınca belli olmuyor bende de aynı 90 kiloyla hamile kaldım 8. Aydan sonra Belli olmaya başladı
Gizemsli- cnsu77 demekki zaten karın var o genişliyor öyle tahmin ediyorum benim alt karnımda var çünkü bend eko civarlardayım
hyhyk Talentedmom benimde karnım yaygın ve 12 haftaya kadar bulantım oldu herkes kız dedi ama dün cinsiyetimizin erkek oldugunu öğrendik 🫠
cnsu77 Gizemsli- aynen iç karın genişliği diyolar halk ağzında ben memnundum ama çğnkğ hareket kısıtlığı yaşamadım en azından :))
Gizemsli- cnsu77 bende rahatım çok şükür şuan ilk hamileliğimde çok hızlı büyüyordu karnım 20 .haftadıyız şimdi bakalım bundan sonra neler olacak ☺️
Semakrc Talentedmom ayy ne güzel darısı başıma 😍 bizde cuma öğreneceğiz inşallah bende sizin gibi kız derim amin 💐🥰