Gizemsli- Kızlar merhaba ben 20 haftalık gebeyim ve baya kiloluyum ama karnım çıkmadı gibi kilo gibi geliyor oğlumda 7 sene öncesi hemen belirginleşmişti .. Şimdi kız bebek bekliyoruz bazen çıkıyor sonra iniyor gibi normal mi sizce .
Annemmmm1 Gizemsli- benim de o zamanlar bir iniyor bir çıkıyordu ben de kendimde anormallik var sanıyordum yalnız değilmişim benim de kızım olacak 34 haftalık hamileyim şuan daha da büyüyor göbüşüm
panikprenses Gizemsli- 20+4teyim yeni cikmaya basladi benim karnim gebelikten gebelige degisiyor canim saglikla gelsin insallah
Gizemsli- Annemmmm1 ben baya kiloluyum karnım falan vardı zaten diyorum acaba bu yüzden mi belli olmuyor
Brcu145366 Annemmmm1 Gizemsli- benımde öyle canım 26 haftalık anca biraz belli olmaya başladı oda bazen hiç yok gıbı kılodan sanırım bellı olmuyor😂
Gizemsli- panikprenses inşallah önemli olan o bazen bir anda çok çıkıyor sonra iniyor gibi geliyor bana tabi önemli olan sağlıklı olması inşallah
Gizemsli- Ayse3434ay ilk oğlumda hemen çıkmıştı benim yuvarlak şekilde sanki kız çocuğu daha küçük çıkıyor birazda yayvan şekilde
Mry2020 Gizemsli- kilodan ötürü olabilir mi acaba ben 23 oldum karnım baya belli sabahları açken göbek gibi görünüyor sadece ilk gebeliğimde daha geç çıkmıştı
Gizemsli- Mry2020 bende işte sabahları kilo karnı gibi akşamları çok şişiyor ayırt edemiyorum Geçen detaylı vardı bir sıkıntı yoktu şükür
nisaakb Gizemsli- benim 18 haftada kocaman karnım var bebeğim erkek ondan mı bilmiyorum ilk haftalarda çıkmaya başladı gitgide büyüyor göbek korkuyorum :)
Gizemsli- nisaakb benim ilk gebeliğim oğlumda öyleydi 4 aylıkken doğuracak kıvamda gibiydi son aylarda herkes ikiz mi diye soruyordu hatta 😂
benim-kalbim-o Gizemsli- oğluma hamileyken 17 haftalıkken çıkmaya başladı şuan 16 haftalık 6 aylık gibi😁 kızım olacak 13 haftadan sonra belli olmaya başladı
Gizemsli- benim-kalbim-o zayıf mısnız bende kiloda var ilk çocuğumda 7 sene öncesi çok çıkmıştı erken haftalarda ama şuan kiloluyum baya bir kilom var normladede göbeğim olduğu için ayırt edemiyorum pek fazla
Talentedmom Gizemsli- ilk gebeliğimde bu aylarda çok belliydi karnım şuan cinsiyet belli değil yarın 16 haftalık olacağız karnım çok yaygın
benim-kalbim-o Gizemsli- 64 ile hamile kaldım 67 yım şuan çok kilolu sayılmam yine ama karnım çook belli 16 haftaya göre özellikle akşamları patlayacak gibi oluyor 😃