Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts ilk idrarla yaptım kankim. Bi 10 dk sonra böyle oldu kuruma mı acaba diye su tuttum geçmedi ama
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ben dayanamayıp yarın yapıcam galiba korkuyorumda yapmaya negatifi görürrüm diye
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ya ben diğerinde 10. Gün görünce bide net silik çizgiydi hemen çıktı bundada öyle olur zannediyorum hep
zehranur0113 Nurellaaaaaaa1212 aynen öyle cnm Ama dünden beri çok aşırı kötü grip oldum resmen ölüyorum
Nurellaaaaaaa1212 zehranur0113 kız bende aksam sıtma tuttu resmen dedim gidiyorum ben yüzüm yandı ellerim ayaklarım buz tuttu
Merveemctgcl Nurellaaaaaaa1212 gözüküyor ben bu gün de yaptım negatif çıktı ovülasyon da çok silik çıktı bata 4 gün var dönmez Nurdan herhalde 😔
Nurellaaaaaaa1212 Merveemctgcl benimde slik çıktı ikinci kez yumurtladım bu ay ben ve farketmeden değerlendirdim 😂
Merveemctgcl Nurellaaaaaaa1212 ya ben günlerdir böyleyim testlerim hep negatif ağrım hafif var ama tek taraflı tek taraflı adet ağrısı olur mu ki
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn bünye hep değişiyor aşkım mesela bekli çatlamanın 2. Günü döllendi bilemiyoruz ki. Net sonuc 2 gün kala cıkar bence
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ya canım şimdi yumurta 24 saat yaşıyo diyolar ya orası benim kafamı çok karıştırıyo mesela yumurta çatladıktan sonra kaç saat içinde ölüyo karmakarışık orası ya bile varsa yazsın valla