Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts bu ay ikinci kez yumurtladım kuzum ikisi de tutarsa ikiz olur biri tutarsa reglye yakın görürüz bakalım zaten erken daha
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 ayy hadi hayırlısı ikiz zor ya 😅😅 biri tutmazsa diğeri tutar öyle de düşün o zaman geç döllenme olur
Nurellaaaaaaa1212 etkafa @sendekimsinnn @Busranur_mnts @zehranur0113 Kızlar bilmiyorum bi karartı çizgi görüyor gibiyim gözle ya
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 10 bekliyorum ama dürtüyor da bi test diye beni içim 😀 adet belirtileri ile aynı çözemiyorum artık 🥹🥹
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 parlaklığı da açtım sanki var gölge gibi test yapmaya devam o zaman 🤭
zehranur0113 Nurellaaaaaaa1212 Nurellaaaaaaa1212 sanki bende görüyorum cnm istersen yarın ilk idrarla tekrarla
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 işte ondan yapmak istemiyorum bir yıldır ben yıldım ne inatçı bebeler ya böyle cici anneler olcaz altı üstü tutunsalar ya
Nurellaaaaaaa1212 etkafa sendekimsinnn babyylve_ Busranur_mnts zehranur0113 @Kivircikannee Kızlar hepiniz görmüşsünğz bende sizin gibi görüyorum ama heyecanlanmak için erken bi kaç güne tekrarlayalım bence hepimiz 😂💕
Sevdaaa121 Bglmmrn evet erken gebelik testi prodoctor marka bel ve alt karın ağrım vardı o şekilde çıktı. Tahlil verdim idrardan beta bakıldı 83 çıktı şükür
Sevdaaa121 Bglmmrn ben erken yumurtluyorum ondan biraz erken çıktı testte diye düşünüyorum sizin yumurtlamaniz geç oluyorsa testte de geç yansır
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ben dayanamayıp yarın yapıcam galiba korkuyorumda yapmaya negatifi görürrüm diye
zehranur0113 Nurellaaaaaaa1212 aynen öyle cnm Ama dünden beri çok aşırı kötü grip oldum resmen ölüyorum