Sevdaaa121 Bglmmrn evet erken gebelik testi prodoctor marka bel ve alt karın ağrım vardı o şekilde çıktı. Tahlil verdim idrardan beta bakıldı 83 çıktı şükür
Sevdaaa121 Bglmmrn ben erken yumurtluyorum ondan biraz erken çıktı testte diye düşünüyorum sizin yumurtlamaniz geç oluyorsa testte de geç yansır
Htc2725- Benim de bugün olacam hasta ama olmadım bende çok fazla gaz olayı var normal mi acaba bir de sol kasığımda batma var ve başım gece yastığa koyunca çok kötü dönüyor
sendekimsinnn Htc2725- ayy canım valla benim diğer hamileliğimde aşırı aşırı gaz vardı bide çok üşüyodum meğer hamileymişim tabi sonra düşük oldu😔
babyylve_ Merveemctgcl canım normalde adetim dündü ama geç yumurtladınız ıcın perşembe cuma ikisinden birinde adet olacağım
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ya canım şimdi yumurta 24 saat yaşıyo diyolar ya orası benim kafamı çok karıştırıyo mesela yumurta çatladıktan sonra kaç saat içinde ölüyo karmakarışık orası ya bile varsa yazsın valla
babyylve_ Merveemctgcl ben 28 günde bir adet oluyorum 20 ıncı günde pik gordım dün de batdı ama adet ağrım var yarım yada cuma adet olurum günüm asla geçmez bide prodpctor çizgi çıkartıyor ya çok emin değilim
Zeszy Nurellaaaaaaa1212 benim son adet tarihim 6 Şubat yarın uygulamaya göre ama ben tam yumurtlama gününu değerlendirdim iki gün önce eczaneden aldığım testen yaptim sizin gibi oldu testim ama bugün sağlık ocağından aldığım teste çıkmadı😔acele ediyoruz sanki