Hnmli Hizliveofkeli yarında arttıysa daha endişelenmeye gerek yok mu tabiki hep var ama biraz rahatlayabilirim dimi🙈
Hizliveofkeli Hnmli ya benim içim rahat eder bilmiyorum. Bi de artış da neredeyse 3 katı iyi bence yani. Benim ilk gebeliğim 19-45-135 diye gitmişti. Doktorum verme haftaya kadar gerek yok artık demişti.
amamoms amamoms yarın mı vereceksinizzz bende bugün verdiniz hep beraber sonuc bekliyoruz sandım sonradan okudum yarın vereceğinizi🫣😂🧡
Sevgiiss amamoms kuzum yarın verecektim dayanamam çatlayacağım eşim işten gelir gelmez gidip vereceğim 6 7 gibi 😄 hafif adet olacak gibi ağrı gidip geliyor bakalım
Busranur_mnts Ay ben de çam sakuraya geldim kan almadılar yaa illa randevulu gelmek lazımmış bu gece başka hastaneye gidebilirsem gidicem saplıkocağıyla uğraşmak ıstemiyorum
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 akşam gidicem bir yalan bulup dur bakalım beynimi çalıştırıyorum şu an ne yalan söylesem diye 🤣🤣
Busranur_mnts Birbebisannesi acile gittim zaten almadılar üst katta aile hekimliği vsr oraya git dedi o gebe polikliğine yönlendirdi illa randevulu olması lazımmış acilen gidiyorum almıyorlar çok saçma artık akşam eve dönerken devlet hastanesine giderim bizim orda
Busranur_mnts Sevgiiss qhahahha b bu aralar hep kan verdiğim için eşim garipsemedi değerlerine baktırmak lazım bugün dedim tamam ben götürürüm akşam dedi
Sevgiiss Busranur_mnts 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım eşim çok sevinmişti şimdi söylemek istemiyorum o yüzden akşam verince haberleşelim 😁