Sevgiiss Busranur_mnts 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım eşim çok sevinmişti şimdi söylemek istemiyorum o yüzden akşam verince haberleşelim 😁
Busranur_mnts Sevgiiss of yaa ben de kan veremedim 4 de gittim şehir hastanesi qlmadı akşam da devlet hastanesine gittim daha triaj kaydında 100 kişi var herkes de kötü hasta geri döndük qrtık yarın gidicem inşallah
Sevgiiss 1tosbikannesi özel Keçiören hastanesi 3 ay kapalıymış tadilata girmiş 😂😂 benim şansıma şimdi başla hastanede verdim kan bekliyorum
Biyiklikedi Sevgiiss Ya şansınıza bakar mısınız. Keşke sanatoryum tıpa gitseydini oradan. Orası biraz daha uygun oluyordu diğer hastanelerr göre. Tabi daha uzak orası ama
Sevgiiss 1tosbikannesi kan verdim 12.22 çıktı daha sonuç çıkmadan adet oldum. 2 ay önce de kimyasal yaşamıştım muhtemelen yine kimyasal
Sevgiiss agilkaya onunla alakası yok ama kimyasal oldu canım . Değerle alakalı değil demek istediğim 2 günde artması lazım benim artmamıştı
agilkaya Sevgiiss canım benimde bat 27-28 kasım. Ben 22 ve 23 kasımda silik pozitif gördüm 4-5 gün kala adetime. 23 kasımda beta 16,3 çıktı 25 kasım bugün beta 74,0 çıktı Ama korkuyorum sevinemiyorum sence nasıl