Sevgiiss Merveemctgcl canım uzak 2 test aldım akşam yapayım , eşime derim yarın arabayla gitme işim var yarın gider başla hastanede veririm eğer bu testlerde de çıkarsa
Hizliveofkeli Sevgiiss evet kuzum ankaradayım. Sanatoryuma çok uzak değilsin acilinde bakıyorlar gidemez misin?
Nazsuuu Sevgiiss hm Sincan’da sandım Bilkentte iyi etlikte iyi ama sağlık ocağı varsa oryaa gidip versene
Sevgiiss Hizliveofkeli çok yoruldum yürü yürü dur bakalım evde diğer testler pozitif çıkarsa akşam anneme gidiyorum diye sanatoryuma giderim orda kan alıyor mu gebelik için
Hizliveofkeli Sevgiiss evet canım gebelik baktıracağım de sadece bakıyorlar. Atatürk eğitim araştırma tarafında.
Hizliveofkeli Hnmli yarın vereceğim canım hafif bi korku başladı. İlk iki kanı vereyim de rahatlarım inşallah
Hnmli Hizliveofkeli bende de vardı o biraz gitti ama yarın bende vericem eğerki daha güzel sonuçlar gelirse bir tık bende rahatlayacağımı
Hizliveofkeli Hnmli zaten yarın veririm perşembe veririm sonra bir hafta falan vermem canım. Senin ilk çok güzel yükselmiş. Yarın da güzel bi değer çıkarsa rahatlar kafan
Hnmli Hizliveofkeli yarında arttıysa daha endişelenmeye gerek yok mu tabiki hep var ama biraz rahatlayabilirim dimi🙈