Gumusbulut58 Busranur_mnts canım çok net çıkmış gözün aydın ben Klomen kullandığım ay kimyasal gebelik geçirmiştim😟 sabah hemen kan ver bence Allah gönlüne göre versin 🌸
Busranur_mnts Gumusbulut58 kimyasal da silik çıktı bende bi kere 5 6 Ay önce bi dakikasında göründü bilmiyorum öğleye doğru kan vericem inşallah emin olamıyorum hala takvime göre bugün 5+0 değerin kaç civarı olması lazım
ecemeric95 Busranur_mnts ben iki kızımı da bu testle öğrendimm. Baya var gibi görünüyor. Varsa da 4-5 haftalık falandır muhtemelen. Hayırlısı olur inşallah Allah gönlüne göre verir. Kan sonucunu haber et merak ettim🥰
Busranur_mnts Gumusbulut58 bakalım değer kaç çıkıcak öğleye doğru gidicem inşallah düşük çıkmaz yine kimyasal falan geçirmek istemiyorum testler çok net
umutluanneadayi Busranur_mnts Rabbim gönlüne göre versin tek tek okudum bu yalancı pozitif olamaz ben buradayım anne diye bağırıyor resmen😌
mucizemom8 Busranur_mnts evet dili olsa sensin yalancı der 🤣 hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın canım 😍
[silindi] Ben klomen tedavisi gördüğüm ay çatlatma iğnesi de olmuştum adetimde gecikmisti kaşık ağrısı vücudumu ateş basması yaşadım her testim cift çizgiydi ama 1 hafta içerisinde adet oluyordum
Busranur_mnts [silindi] doktor bana iğne bile vermedi adeti bekle gel dedi ben de öylesine yapmıştım ilk kaset testi iğne de pozitif çıkarabiliyormuş öyle diyolar ben de şüphem gitsin diye kan vericem bakalım bug ü n yaptığım test senden bi tık daha koyu gibi inşallah vardır
Busranur_mnts mucizemom8 [silindi] Hayırlısı bakalım kam vereyim bugün de süpheler gitsin aklımdan varsa var yoksa yok beklemek çok sinir bozucu belirsizlikle