mucizemom8 Busranur_mnts evet dili olsa sensin yalancı der 🤣 hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın canım 😍
Busranur_mnts mucizemom8 [silindi] Hayırlısı bakalım kam vereyim bugün de süpheler gitsin aklımdan varsa var yoksa yok beklemek çok sinir bozucu belirsizlikle
ogretmennn Busranur_mnts ay biz sizinle konuşmuştuk dün öyle mutlu oldum ki okurken şu an bende çam sakurada sıra bekliyorum çok heyecanlandım sizin adınıza bana da dua edin lütfen 💖
ogretmennn Busranur_mnts dualarımın tutma hızı yalnız 😂 dün en kısa zamanda Allah nasip etsin size dedim olmuş valla 💖🥹 ay Allah bana da isteyen herkese da nasip etsin şuan bu koltukta sıra beklemek bile çok gerici 😞
Busranur_mnts ogretmennn sana da nasip olur inşalah canım ben dün çam sakuraya gittim kan veremedim gebelik testi yaptırıcam diyince almıyolar acemiliğime geldi keşke başka bahaneyle şüphem vsr deseydim🤣
Busranur_mnts Annekuzusu06666 aynı prodoctor vermedim daha kan bi saate gidicez hastaneye inşallah çok sıra yoktur
Busranur_mnts Yaa başka marka 2 test aldım bi erken bi kaset kan daha çıkmadı ama onlar silik çıktı sabah aşırı netti prodoctorda anlamadım 🥲 Üsttekiler prodoctor açık pembe olan nimo kaset de fornute
ecemeric95 Busranur_mnts hepsi yanılıyor olamaz bence ☺️ varsa da önümüzdeki hafta için Dr randevusu alıp kese var mı yok mu görmeye gidersin
orkidemm_ Busranur_mnts ne yanılması ya bariz var işte heyecanını anlıyorum ama sen de güzel düşün işte güzel olsun