Busranur_mnts Birbebisannesi acile gittim zaten orası almadı kadın doğum acil de sadece ameliyat ve kanamaları bakıyormuş ordan oraya yönlendirip durdular sinir oldum
Busranur_mnts Kelebekkkk34 yakında bi özel vardı fiyat vermediler artık gidemem zaten kayınvalideme geldik iftar hazırlığı yaparız akşam eve dönmeden bizim semetteki hastaneye gidicem orda acilden alıyorlar
mucizemom8 Busranur_mnts gebelik için demeyin karnım ağrıyor midem çok bulanıyor kasıklarım ağrıyor vs deyin ama gebelik şüphem de var deyin o zaman aliyorlar direk gebelik için kan verecem dediğiniz zaman almiyorlar
mucizemom8 Busranur_mnts evet canım yoksa bakmiyolar bende öyle dedim almadılar başka hastaneye gittim karın ağrısı vs dedim zaten kan idrar alıyorlar şüphem var deyince beta da bakiyorlar gebelik şüphem var dediğin zaman 😇
Busranur_mnts Annekuzusu06666 prodoctor test kan veremedim daha yaa şehir hastanesi bakmadı ben de devlete gidşcem bşrazdan hastalık uydurucam ilaç kullanıcam ama şüphem var falan dşye öyle bakıyolarmış aklıma gelseydi ilk öyle yapardım şimdiye çıkardı sonuç
mucizemom8 Busranur_mnts ilaç kullanicam deme kız kadın doğuma git der yine🤣 o zaten tahlil idrar kan ister sonucu göre ilaç yazacağı için şüphem de var dedigin de beta da bakacak mecbur 😅
Busranur_mnts mucizemom8 ama hastaneye geldim o sıra beklenmez yaa hamileysem içimde zaten bi gün daha duyarım yarın sabah erkenden gelirim rn kötü dağlıkocağına giderim üzüldüm yaa öğrenemedim diye yarın sabah bi test daha yapayım 😅
mucizemom8 Busranur_mnts lütfen yarın git kan ver ben gerildim kız 🤣 inşallah canım testi tekrarla ama kan ver 😅
Busranur_mnts mucizemom8 yarın sahura kalktığımda son bi test vsr onu yapcam sonra doktora gitcem inşallah 😅
Busranur_mnts 1dkda 5dkda Artık bu test de yanılıyorsa bunlara güvenim kalmaz kan verebilirim inşallah bugün çok gerildim
Gumusbulut58 Busranur_mnts canım çok net çıkmış gözün aydın ben Klomen kullandığım ay kimyasal gebelik geçirmiştim😟 sabah hemen kan ver bence Allah gönlüne göre versin 🌸
ecemeric95 Busranur_mnts ben iki kızımı da bu testle öğrendimm. Baya var gibi görünüyor. Varsa da 4-5 haftalık falandır muhtemelen. Hayırlısı olur inşallah Allah gönlüne göre verir. Kan sonucunu haber et merak ettim🥰