Busranur_mnts Ayy hepinize çok teşekkür ederim kaset test silikti de erken test net çıktı ilk dkda kan vricem inşallah vardır doktor adet olursun demişti ondan hala şüpheliyim @Innerglow @Elmasekeri1 @mucizemom8 @Alpmom__ @kedimiyavdedi
Innerglow Busranur_mnts içini ferah tut canım herkes yanılabilir o yüzden sen kanını ver sakince bekle
Mucizeem__ Busranur_mnts Ayy bütün resimlere baktım sanki var inşallah vardır bend3 pcosum bizlere de moral motivasyon oluyor 😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️
orkidemm_ Busranur_mnts muhtemelen sonradan büyümüş yumurtan benimde öyle olmuştu Allah ol dedikten sonra doktor kim ki ?? Çok sevindim adına bir pkoslu olarak ❤️😀
Busranur_mnts orkidemm_ ol mu öyle şeyler ya şaşırdım 🤭🤭 kan sonucundan önce inanmam hala şüpheliyim 🤣
Busranur_mnts Hnmli gidicem de eşime söylemedim annesiyle hastaneye gidecekler 4 de randevu var ben de o arada kan veririm anca eşime ve olmasaydı direk giderdim 😅
Kelebekkkk34 Busranur_mnts Bana da umut oldun pkoslu olarak. Valla çok sevindim inşallah kandada görürsünnn 😍😍😍
Busranur_mnts Yaa çok saçma koca çam sakura gebelik testi bakmıyormuş buhün başka hastaneye gidemezsem sağlıkocağına kaldı o da 1 gün sınra çıkartıyor🥺🥺
Kelebekkkk34 Busranur_mnts aa nasıl bakmıyor çok tuhaf. Özel hastane araştırsan uygundur aslında 300 lira falandır ya da çevrende sağlık merkezi tarzı yerler varsa onlarda yapar 1 saate falan çıkar sonuç ara fiyat sor çevrendekilere
Busranur_mnts Kelebekkkk34 yakında bi özel vardı fiyat vermediler artık gidemem zaten kayınvalideme geldik iftar hazırlığı yaparız akşam eve dönmeden bizim semetteki hastaneye gidicem orda acilden alıyorlar