Mor-kelebek Busranur_mnts bunda çok net ya inşallah seni yanıltmaz canım rabbim gönlüne göre versin 🌸
mucizemom8 Busranur_mnts sen hamilesin bu test de yalancı olacak değil ya dile gelse sizsiniz yalancı der😅 hayırlı olsun inşallah kan ver bence netleşsin canım 😍bu silik çizgi mı kız ben burdayım diyo net şekil de😅
Busranur_mnts mucizemom8 @kuzeylianne @Ebrueren Ay inşallah yaa çok gerildimmmm 🥺🥺 doktor yumurta gelişmedi demişti adeti bekliyodum ben de betada çıkmamasından korkuyorum öğleden sonra gidicem
Ebrueren Busranur_mnts hayırlı olsun gebelik var iki farklı testte de çift çizgi görüyorsun daha ne olsun şimdi önemli olan betanın düzenli artması sağlıklı bir gebelik olup olması sağlııkla gelsin miniğin 🙏🏻🥹
mucizemom8 Busranur_mnts senin bebe sana sürpriz yapmak istemiş 😅 canım cok belli yani öyle silik falan değil bu bende böyle öğrenmiştim beta 530 çıkmıştı seninde büyük ihtimalle değerin yüksek çıkar inşallah 🥰kan verdik den sonra sonuçta etiketle beni 😇
Busranur_mnts Ebrueren Amin amin kan vereyim çıkınca yazayım öğleden sonra gidicez 6 7 gibi çıkmış olur kan
Innerglow Busranur_mnts adetine kaç gün var canım yap içinde kalmasın tabi inş sağlıkla ilerler minik