DENIZ_55 Oyku3005 adet agrisindan biraz fazla sancin var evet ama düzenli değil benimde eskisi gibi kuvvetli değil hareketi ama hareket ediyor onun için gittim korkudan kalp atışına bakılsın diye yoksa ağrım dogum ağrısı ama düzenli olmadığı içim dogumu başlatmaz ben bebegin hareketi az diye gittik çok şükür hepsi güzel hersey yolunda dedi zaten yarın rutin kontrolüm var doktorunma
DENIZ_55 Oyku3005 ay hadi gözün aydın rabbim sağ saglim sorunsuz kucagina almahi nasip etsin inşallah az kaldi desene bende doktor eğer 36 haftada alırsa bende 18 martta istiyorum çünkü evlilik yıl dönumumuz 🥹 bakalım yarında ben muaneye gidecem bakalım ne diyecek doktor 🥹
DENIZ_55 Oyku3005 ben durabildigi kadar dursun taraftayim ama doktor gün vermek isterse teklif ederim😊 bakalım bana verecekmi gün hayırlısı olsun hakkımızda inşallah cnm
arbukerva Oyku3005 ben de 33+3 üm. Bebeğin hareketi bugün çok azdı. Acaba 33 de normal mi bu durum, endişe ediyorum. Ara ara hissediyorum ama önceki günler gibi kuvvetli değil, azıcık hareketleniyor sonra duruyor 😔 benim de erken doğum riskim var
Oyku3005 arbukerva o yüzden gittim işte bana gün verdi sizde kontrol amaçlı gidin içiniz rahat olmasın açısından
DENIZ_55 arbukerva benimde aynı 2 gün dur hareketi azaldı yarın muanem var bakalım doktor ne diyecek 😊
Oyku3005 DENIZ_55 onu pek demedi sıkıntı çektiğim için alalım dedi erken sancı olursa erkenden alırım dedi eğer dayanırsa doktora biraz daha kalsın dicem ama yatış işlerimi yaştım kabul ederse 1 hafta daha bekleticem etrafımda çok laf ve şuan psikolojim bozuk 🥺 senin bünyen kaldırmıyor hep erken doğum yapıyrosun dayanmıykr gibisinden herkes farklı laf
DENIZ_55 Oyku3005 yoo cnm 36 haftadan sonra normal oluyor artık erken doğum olmuyor ki milleti takma cnm çeken taşıyan sensin bosver cnm benim hep bebeklerim erken doğum hemşire dedi tam dolduracanmi budna dedi umut ediyorum dedim güldük yani bebeğim ne zaman gelmek isterse o zaman doğur canım demmekk8 artık gelmek istiyor doktorda gün vermiş sağlık kucağına almayi nasıp etsin inşallah rabbim 🥰
DENIZ_55 Oyku3005 maşallah iyi kilosu cnm 2 haftaya kadarda 3 kilo olur cnm sitres yapma kilosunudq takma cnm kafana
Oyku3005 DENIZ_55 kızım 35 haftalık doğmuştu 2500 dü kilosu ultrasyonda 2250 kilo doğmuştu ama küvezde girdi doktorum gerek görmemişti yenidoğan aldı yeni doğan çetesi az çok bizide etkiledi işte🤦🏻♀️ küvezde o yüzden ıstemıyom🤦🏻♀️
DENIZ_55 Oyku3005 sitres yapma cnm bak bu benim 6 gebeligim hiç günüde dogum yaomadim tek tek yazıyorum İlk kizim 32 haftalık 1800 felan şişti 1500 dustu ama kuveze girmedi suan 16 yaşında İkinci oğlum 33 haftalık 2 buçuk kilo olması lazım ama anne karının susus ve oksijensiz kaldığı için kuveze girdi 17 gün yattı suan 15 yasindq Üçüncü oğlum 34 haftalık 2 kusur felan tam hatırlamıyorum tam kuveze girmedi 12 yaşında Dördüncü kizim 36 haftalık 3 kilo doğdu kuveze girmedi suan 7 yaşında Beşinci oğlum 27 haftalık dogum oldu mecburen sezeryan ile doğum oldu 630 grm doğdu 5 gün sonra kaybettik Diğer bebeklerim normal doğum ile oldu Suanda ne zaman olur bilmiyorum sotres yapma sen doktoruna güven canm kimseyi aldırış etme ben 34 haftayı sorunsuz gördüm diye cok mutluyum anlatamam ben öbür bebeklerinde hep hastanede geçti ömrüm o yüzden sitres yapma takma cnm sen