DENIZ_55 Oyku3005 sitres yapma cnm bak bu benim 6 gebeligim hiç günüde dogum yaomadim tek tek yazıyorum İlk kizim 32 haftalık 1800 felan şişti 1500 dustu ama kuveze girmedi suan 16 yaşında İkinci oğlum 33 haftalık 2 buçuk kilo olması lazım ama anne karının susus ve oksijensiz kaldığı için kuveze girdi 17 gün yattı suan 15 yasindq Üçüncü oğlum 34 haftalık 2 kusur felan tam hatırlamıyorum tam kuveze girmedi 12 yaşında Dördüncü kizim 36 haftalık 3 kilo doğdu kuveze girmedi suan 7 yaşında Beşinci oğlum 27 haftalık dogum oldu mecburen sezeryan ile doğum oldu 630 grm doğdu 5 gün sonra kaybettik Diğer bebeklerim normal doğum ile oldu Suanda ne zaman olur bilmiyorum sotres yapma sen doktoruna güven canm kimseyi aldırış etme ben 34 haftayı sorunsuz gördüm diye cok mutluyum anlatamam ben öbür bebeklerinde hep hastanede geçti ömrüm o yüzden sitres yapma takma cnm sen
DENIZ_55 Oyku3005 gidecen xnm sabah 9 bucukta randevum haber ederim bakalim benim doktor ne diyecek bide karninda senin sertlesme oluyormu bide sancilrin duzenlimj duzensizmi yoksa ağrın çok olduğu icinmi gun verdi ay ne kadar çok soru sordum hakkını helal et cnm🥰
DENIZ_55 Oyku3005 ben muane oldum cnm renkli ultrasonda cekindik sancik çıkmadı var ama düzenli değil hersey normal bebegin hareketi azaldı sanki dedim renkli ultrasonda baktirdi akimlarina onun somucundada hersey normal bebeğim gelişimi durumu iyi haftaya tekrar gel dedi bide ben 37 önce almayi düşünmüyorum zaten dedi zaten 37 haftada direk alacam seni bekletmeyecegim dedi ama 37 önce almayi düşünmüyorum aksi durum olmadığı sürece dedi suan beklemedeyiz
Oyku3005 DENIZ_55 evet sertleşme oluyor sancım çıkıyor ve ben kendimde yoğun hissediyorum adet ağrısı gibi belim kopucak gibi oluyor hareketinde azalma var dedim birde bu haftalara geldiği için şükrediyorum yoksa 30 haftalıkken sıkıntı başladı ozamanda alabilirdi korktuğumu gördü doktorda çok çabaladı vallahi hangi şehirdesinz
DENIZ_55 Oyku3005 benimde bu haftaya kadar rahattim en fazla 1 haftadır ağrım var şu 3 ve 4 gündür berbatim artik yataktan kalkarken ağlayarak kalkacam nerdeyse suam çok ağrım var wc yapışık oldum nerdeyse bakalım bana ne diyecek doktorum benim doktorda 34 haftayi atlatalım bi dedi ama artık dayanacak halim benimde kalmadı ben samsunda oturuyorum cnm sen hangi şehirdesin
Oyku3005 DENIZ_55 adana da oturuyorum bende bir sıkıntı daha var bacak krampı özellikle sol bacak uzanıp kalkarken zorlanıyorum
DENIZ_55 Oyku3005 ay o bendede var uzaninca sanki sağ bacağıma kalcamdan ayak parmağıma kadar kramp giriyor sanki ayağım sabitleyip zincirlemislwr gibi eşim yardim ediyor kaldırırken ama hala zor kalkıyorum anlatamam gerçekten birinde az daha aglayacaktim nerdeyse😔😔 inşallah biz sorunsuz kucağımıza almayi nasip etsin inşallah cnm bebislerimizi kucağımıza cinsiyeti ne senin bebeginin 😊
DENIZ_55 Oyku3005 benimde kız bende aynı tek değilmişim bide kaşıntin varmi ben uyuz olmusum gibi bacak ve baldirlarim çok kaşınıyor 😵💫😵💫
Rafaelli DENIZ_55 bendede aynı durjm ,ılkı dogum yaptım sunı sancıyla su an 2gebelik 33haftamdayım ama bebek ilerıde gıdıyor ustelıkde donmuyor son 10gun beklememı soyledı dr
DENIZ_55 Rafaelli benimde 2 hafta önde ama benim bebegim başından belli hep baş geliş ama benim planlı sezeryan olacak benim 42 gün kaldı ama ben bu ayın ortasında doğuma alır diye düşünüyorum son zamana kadar dönme şansı var zaten cnm sen bol bol hareket et doktorunu dinle cnm inşallah döner kolay sorunsuz doğumun olur inşallah
Rafaelli DENIZ_55 cok teşekkur ederım canım, ılerıde gittigi ıcın 10gun sure tanıdı dr, tekrar muayıne olucak durum aynıysa sezeryan ıcın tarih belırlenıcek artık bekliyorum ,sezeryen daha zormu dıye cok kafama takıyorum
DENIZ_55 Rafaelli hiç sitres yapma ben gecen sene sezeryan oldum milletin dediği gibi geçmedi tabi mükemmel degil azda olsa ağrın oluyor sonuçta ameliyat oluyorsun ama dedikleri gibi değil ben kendi ihtiyacimi kendim yaptım kimseye ihtiyacım yoktu gerek wc olsun gerek yürüme hep tek başıma yaotim eve gelincede rutin işimi yaotim sadece bi süre ağır iş yapmadim buna ev supurmede dahil