minismom Hizliveofkeli aa ne guzel o zaman kızıma hamile kalmadan once surekli doktora gidiyodum doktorda bana boyle anlatmjstı cjnku 12. Gunde anca kana karısır sonra idrara karısmaya baslar diye nette falanda oyle yazınca cıkmaz diye biliyodum istisnalar varmıs dmek ki
Meltem-sengul1 Hizliveofkeli yok ilk yaptığımda bu kadar belli değildi sonra işim bitince baktım böyle
Meltem-sengul1 Acaba kuruma mı tek belirtim beyaz akıntım çok fazla ve kaşıklarım dolu dolu ruh değişiminde çok
Ayca517 Benim kafam cok karisti dun awox yaptim gun icinde erken gebelik Boyle cikti baya gozukuyordu cuma yaptiklarim cok silikti ama bugun sabah artmed yaptim kaset test o kadar silikti ki gozukmuyor bile 😔😔
Hizliveofkeli Ayca517 bence sizin pozitif. Ben Awox pozitif gördüm prodoctor yaptım o negatifti. Ertesi gün o da pozitif oldu
Ayca517 Hizliveofkeli normalde regl gunum yarin o zaman yarin testi tekrarlayayim mi ki? Oysa artmed kset testi bu sabah ilk idrarla yapmistim emin olamadim eger yarinda olmazsam kan versem daha iyi olacak sanirim😔
Hizliveofkeli Ayca517 farklı bir marka ile teyit edebilirseniz hemen kan verin. Yoksa riske atmaya gerek yok az kalmış zaten 🌸
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 Hnmli canlarım yükselmiş çok şükür ya. Bi kaç saat erken vermeme rağmen neredeyse 4 kat artmış ❤️🌸
Arzu_tasan https://mutluresim.com/images/2025/03/04/1OmrQB.jpeg. Kızlar sekiz gün geciktim Herhangi bir regli belirtisi yok mide bulantısı ve ara ara kas ağrısı nedeniyle ve gecikme nedeniyle hayatta gecikmem olmaz düzenli koz falan da yok onun sebebiyle test yaptım Ve hemen koştum kan vermeye