yasen1 Hizliveofkeli aynen bu markayı yazmışsınız kolay kolay görmedim hiç bu markayı bende inşalllah vardır şuan kaç haftalık gözüküyor sizin sabah yapıcam bakalım etken gebeliği
Hizliveofkeli yasen1 sağlık olsun canım. Bgood bilmiyorum ne kadar güvenilir ama bana iki defa pozitif verdi ikisi de doğruydu. Onun dışında hiç pozitif çıkarmadı. Düşük değerleri de tespit ediyor belli ki.
Hizliveofkeli Canım baya bi sıvı almama rağmen bu şekilde testim. 20 civarı gelir değil mi ya sabaha? Testler hep başka marka olunca kıyas yapamadım. @Hnmli
Hnmli Hizliveofkeli bence sıvı almışsın birde erken gebelik değil öyle düşüm yine iyi çıkmış 20 olsa bile kader tipinde göstermesi iyi dua edelim güzel sonuçlar alacağız 🙏❤️
Hizliveofkeli Hnmli benim diğer gebelikleri 17-19 öğrendim ya onlar bu kadar koyu değildi. Neyse sabah olsun hayır olsun artık canım benim.
Hnmli Hizliveofkeli aynen öyle kendimizi korkutmayalım bak benim giresim gelmiyor çok düşük öğrendim ya ondan mıdır nedir allahım hayırlısı versin 🙏
Hizliveofkeli Hnmli meraktan duramayıp erkenden öğreniyoruz sonra bu stresi yaşa 😂 kötü düşünmeyelim canım ikimiz de iyi sonuçlar alacağız yarın 🌸
Hnmli Hizliveofkeli yarın görüşürüz bakalım😂 benimki geç çıkar sağlık ocağında vereceğim 3.30 gibi çıkar dediler
Hizliveofkeli Hnmli bizim burda sağlık ocağı ertesi gün çıkarıyor. Geçenkinde 3 gün sonra çıkardılar. Yine iyiymiş yani. Ben de öğlene doğru vereceğim kaçta çıkar Allah bilir
DuruDefne_mommy Hizliveofkeli yaa canım benim çok sevindim adına daha öncesinde de yorum yapmıştım awox testin yaniltmadigini.İnşallah kalbinden gönlünden geçen olur bebeğin seninle olur ❤️
Hizliveofkeli DuruDefne_mommy amin canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🌸 yarın ikinci defa kan vereceğim inşallah güzel yükselmiştir.
Meltem-sengul1 Benimde ayın 22 birliktelik oldu kuruma çizgisimi bilemedim ama beyaz akıntım çok belimde ağrıyor
minismom Meltem-sengul1 son adet tarihin ne zaman yani 22 snde tutmus olsa 9 gun oluyo hemen testte cıkmaz 12. Gun kanda belli olur en erken 22 snden once olma ihtimali yokmu ?
minismom Meltem-sengul1 emin olmak icin yarın ilk idrarla yapabilirsin veya kan verebilirsin pek kuruma cizgisine benzetemedim umut vermek istemem ama daha pembemsi duruyo