Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 Hnmli canlarım yükselmiş çok şükür ya. Bi kaç saat erken vermeme rağmen neredeyse 4 kat artmış ❤️🌸
Busranur_mnts Hizliveofkeli Ay Ay maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de 1 saat çnce acilden verdim direk e nabız düşer diimi yaa daha çıkmadı 2 tame daha başka test aldım onlar da pozitif😬
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli ohhh cok şükür cok sevindim kuzummmm. Kaç gün vardı reglye öğrendiğinde
Ecemyurdakul Hizliveofkeli ayyyy hayırlı olsun tatlımmmm benim de 2 gün geçti hala test yapmadım korkuyorum 😦
Ecemyurdakul Hizliveofkeli başımdan bir kimyasal geçti geçen ayda 8 gün gecikti âdetim negatif çıktı şimdi de çıkar diye işte korkuyorum o yüzden bakamıyorum 🥺
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 çiçeğim bat 6 Mart ben 1inde silik çizgi gördüm awoxta. 2 sinde prodoctorda gördüm kan verdim. Awox çok hassas bence önceki gün yaptığım testler de çok silikti muhtemelen 2-3 betayı bile algılıyor.
Hizliveofkeli 1oglanannesi amin canım darısı isteyen herkese olsun. Burda umutla bekleyen herkes dualarımda 🌸
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli seni dinledim aldım gelsin bakalım nolucak benim ovülasyonlar cok koyu cıkıyor eylem ya niye bilmiyorum