Hizliveofkeli Meryemm46 çok bi belirtim yok ya her ay olan kasık batmaları ve göğüs şişliği. Sadece göğüs şişliğim bu kadar uzun sürmez azalırdı azalmadı. İlk gebeliğimi de öyle anlamıştım.
Hizliveofkeli Ssozdmr yaa canım inşallah bu sağlıkla ilerlesin. Ben de 3 ay önce kimyasal geçirdim şimdi yine korkuyorum kimseye söylemedim
Ssozdmr Hizliveofkeli herşeyde vardır hayır benimde 2tane kimyasal var suan hiç öyle olck gibi düşünmüyorum hayırlısı 🌸
Ela009 Hizliveofkeli hayırlı olsun inşallaj sağlıkla alırsınız kucağınıza💐💐 ovulasyon testi var mı elinizde yapsanız nasıl görünüyor böyle küçük değerlerle çok merak ediyorum ya
Hizliveofkeli Ela009 teşekkür ediyorum. Tek bi ovülasyon testim kalmıştı yaptım dün çok silik çıktı. İftar sonrası yaptım belki sıvı alımındandır. Ama yumurtlama dönemi sıvıyı çok bile alsam baya koyu çıkıyor ya.
1oglanannesi Hizliveofkeli hayirli olsun sadece bilmek istedim kanda cikinca testde nasil bi cizgi cikiyo tesekkur ederim 🩵
yasen1 Hizliveofkeli https://hizliresim.com/41maz6v çok erken olduğu içi. Mi böyle acaba bilemedim çok çok silik resimde zor belli
Hizliveofkeli yasen1 benim testime çok benziyor. Üstlerde var bi bak istersen. Sabah ilk idrarla Awox dene sonra kan ver 🌸
yasen1 Hizliveofkeli aynen bu markayı yazmışsınız kolay kolay görmedim hiç bu markayı bende inşalllah vardır şuan kaç haftalık gözüküyor sizin sabah yapıcam bakalım etken gebeliği