Hizliveofkeli 1oglanannesi amin inşallah. 3 testte de görünce gidip kan verdim. Dün awoxta çıktı gece bgood kaset testte bugün de prodoctorda.
mrserdogan12_ Hizliveofkeli bende bgood kaset denedim benim bundan koyu çıktı ama bugün adet oldum testi 3 4 gün önce yapmıştım baya çizgi vardı ilk 1 dk içinde çıktı
1oglanannesi Hizliveofkeli hayirli olsun sadece bilmek istedim kanda cikinca testde nasil bi cizgi cikiyo tesekkur ederim 🩵
mucizemom8 Hizliveofkeli hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerle sağlıkla kucağıniza da alırsınız 🙏 inşallah hayırlısıyla sağlıkla darısı başıma diyeyim 🥰🤲
Hizliveofkeli mrserdogan12_ ben 3 ay önce kimyasal geçirdim. Sürpriz gebelikti sürekli test de yapmıyordum eczaneden tesadüf aldım onu beta 17yi bile gösterdi. Dün prodoctor göstermedi o gösterdi. Bence iyi bir test.
Ssozdmr Hizliveofkeli Hizliveofkeli bırlıkteeee haberleşelim benimde pozitif :) reglime 2gün var cuma günü awox üzeri kan testiyle öğrendim betahcg205 aama ilk iki gebeliğim kimyasal oldu inşallah bu sağlıklı🤩🤩 allah sağlıkla kucağımıza aldırsııın 🫠
Hizliveofkeli Ssozdmr yaa canım inşallah bu sağlıkla ilerlesin. Ben de 3 ay önce kimyasal geçirdim şimdi yine korkuyorum kimseye söylemedim
Meryemm46 Hizliveofkeli cnm hayrlı olsun ne belirtilerin var benim de bat 8 yapmaya korkuyorum yapsamda silik hep çıkıyor ondan yapmak istemiyorum yA