ozlemsn Meridaily iğnenin etkisi de olabilir sonuçta hormonsal değişimler ara kanama yapabilirdi ama ben yaşamadım
Meridaily ozlemsn ilk iğnem ve ilişki sonrası böyle kanamam olmazdı ondan şaşırdım kuzum ben de. Evet olabilir ya doğru diyorsun
ozlemsn -Papatya33 aynı gün adet tarihimiz adet olmadığımız sürece bekleyelim teste hatalı olabilir sonuçta
-Papatya33 ozlemsn biraz önce yine yaptm test hiç yok yani. Ben bu ay elendim. Ama inşallah senin vardir ya🙏🙏
Hera4828 -Papatya33 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun biz bilemiyoruz ki doğru zaman ne zamandır yada bizim için hayırlı olan nedir bilemiyoruz 😒 doğru zamanda hayırla gelsin inşallah
Hera4828 Meridaily canım ya böyle şeyler kullanmak sakıncalı bence yani ne tür bir yan etki yapar bilemeyiz ki sonuçta kadın genital organı çok hassas
HilalSK ozlemsn benim sabah ağrım vardı ama sonra geçti hiç bir belirtim yok dayanamayıp kaset test aldım ama 1 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı galiba bende elendim yarın adet tarihim🤦🏼♀️
Hera4828 ozlemsn benimde hafif hafif ağrım var bende sabırsızım hatta bu yüzden sinirli ve gerginim hep canım ama beklicez yapacak bişe yok 😒🥹
ozlemsn HilalSK bende elenmekten korktuğum için daha henüz cesaret edemedim ama kasıklarım çok ağrıyor ve kendimi çok yorgun hissediyorum ütü yaparken bile her tişörtte yattım nerdeyse hiç halim yok
Hera4828 HilalSK yaa canım belli olmaz bi bekle diyecem ama 🥹😒 Allahım ya bakalım sonumuz ne olacak 🤲🏻
Hera4828 -Papatya33 HilalSK kızlar belki bi dahaki ay olur belli olmaz yani şu an bu bizim için de geçerli hala ne diyeyim hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah 😒
ozlemsn Hera4828 benim sağ kaşığım çok ağrıyor bugün batıyor resmen sanki oraya @Derennn700 sen ne durumdasın canım