Hera4828 -Papatya33 HilalSK kızlar belki bi dahaki ay olur belli olmaz yani şu an bu bizim için de geçerli hala ne diyeyim hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah 😒
HilalSK Hera4828 yani henüz gecikme yok kaset test gecikme de mi çıkıyor erken genelik yapmadım yine umut ediyor insan🤦🏼♀️ cumartesiye kadar bekleyeceğim olmazsam hala kan veririm artık
ozlemsn Hera4828 benim sağ kaşığım çok ağrıyor bugün batıyor resmen sanki oraya @Derennn700 sen ne durumdasın canım
Hera4828 ozlemsn benimde sol kısımda böyle bi noktada batma olup olup geçiyor anlamadım hayrolsun inşallah
Derennn700 ozlemsn canım benimde sol kaşığım patlayacak gibi his var iğne batması gibi değilde dolgunluk hissi var sanki benim regl öncdside böyle olur ama onun dışında belirti yok
HilalSK ozlemsn evet çünkü uygulamaya girdiğimde şuan hamileysemde 3 hafta 6 günlük gözüküyor bu kadar erken gebelik testlerinde öğrenildiğini hiç duymadım genellikle 4 üncü haftada çıkıyor
Hera4828 Derennn700 HilalSK ozlemsn -Papatya33 kızlarrr son durumlar nasıl 🥹 benim stabil yani nötr bekliyorum şu an 🤲🏻
HilalSK Hera4828 benim şuan hiç bir belirtim kalmadı sadece göğüslerim çok dolgun bugün adet günüm bekliyorum ama hiç gelicek gibi değil
Derennn700 Hera4828 canım ben adet günüm yarın onu bekliyorum ama dediğim gibi ben regl ağrısı yaşıyorum bildiğin bende öyle göğüs hassasiyeti falan olmadı genelde gebe kalanlarda göğüs ilk belirti 😔 İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hera4828 HilalSK ayy al benden de o kadar aslında benim iğne yapılan tarihe göre 1 gün geçti bile adetim 🙊 sadece hafif batmalarım var böyle bugün 16. Gün 🙊 yarın da regl gelmezse ciddi ciddi şüphelencem Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
HilalSK Derennn700 hiç belli olmaz canım ben yarın akşama kadar bekleyeceğim sonrasında kan vericem artık
Hera4828 Derennn700 aynen canım hemen pes etmek yok bizler harika savaçılarız 👏🏻 dur bakalım bi bekle günün geçsin hayırlısı olacak inşallah
Hera4828 HilalSK şu kan verme olayını bende düşünüyorum artık 🙊 ne varsa yada yoksa öğreneyim bitsin gitsin diyorum bazen
HilalSK Hera4828 benide 24 ünde vuruldum bugün 18.günüm artık hamile değilsemde adet olmam gerekmiyor mu artık
ozlemsn HilalSK bende 24 vuruldum bugün gayet iyiyim hiç belirtim yok ara ara kasıklarkma vuruyor yarın adet günüm bekliyorum bakalımm arada şeytan eczaneye git test al diye dürtüyor ama onu dinlemiyorum 😀