HilalSK Hera4828 bide doktor bana progestan fitil verdi adet olursan bırak olmazsan devam et dedi siz kullanıyor musunuz
Hera4828 HilalSK yok canım öyle bişey demedi doktorumuz ama ben bu olmazsa ramazandan sonra devam etmek istediğimi söyledim
Hera4828 HilalSK adet belirtisi mi canım ? Ben pikosluyum ve pikosun da en adet göremeyeni … göremiyorum maalesef nadiren oluyor
Hera4828 Hera4828 ama adet olsam da hani söktürücü veya ilaçla vs göğüs ağrım olmazdı yani göğüs hassasiyeti bu sefer oldu
Derennn700 Hera4828 aşkımm sende iyiki varsın insan aynı acıyı paylaştığı birileriyle dertleşince daha çok rahatlar bizde öyle sanırım kaderdaşız aynı yollardan geçiyoruz o yüzden konuştukça umut oluyoruz birbirimize 😘🥰
ozlemsn Meridaily zorda olsa geçiyor canım bak benim iğne vurulduğum gün sayarsak 16. Gün ama gel gidelim cumaya kadar 3 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum 🥺
Hera4828 ozlemsn bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşallah yaaa 🥹🥰🥰 bebişlerimiz bizimledir inşallah 🥹
Meridaily Kızlar ya ben gynoseed jel de kullandım. İlişkiden sonra hafif kanama oldu neden ki? İğnenin böyle bir etkisi var mı acaba? Ya da jelin tüpünü ittirirken tahriş mi ettim acaba🤦🏻♀️
Hera4828 Meridaily canım ya böyle şeyler kullanmak sakıncalı bence yani ne tür bir yan etki yapar bilemeyiz ki sonuçta kadın genital organı çok hassas
Meridaily ozlemsn ağız kısmı uzun kuzum ilişki öncesi vajina içine sıkılıyor sanırım tahriş ettim🤦🏻♀️ iğnenin böyle etkisi yoktur dimi kanama falan.
ozlemsn Meridaily iğnenin etkisi de olabilir sonuçta hormonsal değişimler ara kanama yapabilirdi ama ben yaşamadım
ozlemsn -Papatya33 aynı gün adet tarihimiz adet olmadığımız sürece bekleyelim teste hatalı olabilir sonuçta