Hera4828 HilalSK aminnn aminnn hepimizin bu sevince ihtiyacı var 🥰 hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah 🤲🏻
HilalSK Hera4828 ayy gerçekten aynı inşallah hamileyizdir allahım inşallah 🤲🏻🤲🏻 iğnenin etkisi değildir heralde artık kaç gün geçti
HilalSK HilalSK kızlar bide bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hamileysen göğüsünü sıktığında beyaz sıvı geliyormuş denedim benden geldi ne kadar doğru bilmiyorum ama ucundan değil ama ufak ufak beyaz sivilcelerin olduğu yerden geldi
ozlemsn HilalSK ben ne zaman çatladığını bilmiyorum benimde dün kahverengi lekelenme oldu biraz bugün tekrar normal akıntı olarak devam ediyor ara ara kasıklarım ağrıyor göğsüme değdikçe ağrıyor cuma adet tarihim bekliyorum bakalımmm inşallah bu ay tutar🥰
HilalSK ozlemsn yerleşme kanaması olabilir canım senin hadi inşallah 🥰 benim olması şuan için lekelenme
HilalSK ozlemsn evet benziyor ayy cidden vücudumuzu çok dinliyoruz ister istemez en ufak belirtiye ümitleniyor insan ben en son adet tarihim 13 şubat yani 13 mart adet olcak diye gösteriyor uygulama
HilalSK Hera4828 peki kızlar bir şey daha sorucam kafama takılan benim ilk çatlatma iğnem olduğu için bilgim yok eğer tecrübeli varsa mesela hamile değiliz yinede adet gecikir mi yoksa tam gününde mi geliyor
Hera4828 HilalSK canım benim daha önceki çatlatmalarımda iğneden sonra 17. Günde bile adetim gelmişti 🥹 hatta gecikmesi beni heveslendirmişti maalesef. Yani gecikedebilir bu duruma göre değişir çok normal
Meridaily HilalSK bunu ben de merak ediyorum. Normalde ilaçsız adetin 15.günü benim yumurtam çatlama boyutuna geliyordu. Bu sefer ilaçla adetin 10.günü oldu o gün çatlatma iğnesi oldu. Şimdi adetim öne mi çekilmiş oldu acaba 😁
Meridaily Hera4828 evet kuzum o kadar haklısın ki. İnsan daha çok umutlanıyor ama olmama ihtimalini düşünmek gerek aslında. Gerçi negatif yada yalancı pozitif görmeye alıştım da bir yandan🤣 gerçek pozitifi görsem naparım bilmem😁
HilalSK Hera4828 bide doktor bana progestan fitil verdi adet olursan bırak olmazsan devam et dedi siz kullanıyor musunuz
Meridaily Çatlatma iğnesinin 1. Günü daha ama kızlar ne zaman test yapmamız lazım🤣 iğnenin etkisi ne zaman geçer ki?
Hera4828 HilalSK adet belirtisi mi canım ? Ben pikosluyum ve pikosun da en adet göremeyeni … göremiyorum maalesef nadiren oluyor