Haleunsblr Derya88 35. Hafta 13 kg sanırım 2 kilo daha alır doğururum son aylatda aldım kiloyu doğruymuş 😔 neyse sağlıklı olsunda verilir kilo
Deniizzz 15+5 1 kg aldım 24. Haftaya kadar almasak ne iyi sonrasında sanırım karnımda aç bir kurtla dolaşacağım 😊
Nil_yusflu tugbamehmetbaki Adakiz44 silik çizgi çok net görünüyor inşallah vardır ama bu testin markası ne canım ?
Bebekim123 Bts ya çok merak ediyorum nasıl yarım kilo yaaa göğüsler büyümüyor mu bebeğin gramda olsa kilosu olmuyor mu relg olmuyorsun onun şişkinliği ödemi derken yine kilo olur canım sizde ki mucizenin sırrı nedir yafff🤭
Bts Bebekim123 valla aslında zayıf biri de değilim 66 kiloyla hamile kaldım kusmuyorum da cok şükür ama yarım kilo almışım ben de şaşırdım açıkcası kendime 🙂 ama bol bol su içiyorum bazen su dan midem bulansa da sanırım su iyi geliyor 😊 herkes 6 ay dan sonra kilo alırsın diyo ama bakalım almam inşallah 🤣 siz kaç kilo aldınız kaçıncı haftanız
Tomrisinizi Derya88 bebde sigarayi biraktim hamileyken , 13 kilo alarak doguma girdim . Caniniz bisey yemek istediginde su icin kuru meyvelerden yiyin daha az kilo alirsiniz 👍
dere07 Dlkkoge bir fikrim yok cidden 😂 aslında çok fazla da yiyorum sabah öğle akşam gece günde dört öğün yiyorum 😂😂 çok sık karnım acikiyor
Deryakaya1802 Derya88 18.haftaya kadar hiç almadım 26.haftaya kadar hiç dikkat etmediğim için 13 kilo aldım, daha sonra dikkat ettim yeidklerime 38.haftaya geldim 15 kg yla bitiriyorum hamileliğimi 🤗 4 gün sonra Doğum yapıyorum Allah'ın izniyle.