DuyguDuman Derya88 ben de 9 haftada 4 kilo demekki aynı yoldayız 😄 ama ben normalde biraz kiloluyum ve karnım haftaya göre fazla şiş yani ödem vs var bence. 30 haftada yarım kilo alanları aklım almıyo.
Nursen21 tesbihlibebek kız hiçbirşey olmuyordert etme ben gece yemelerini yapmadım Oruçlarımıda tuttum Çok şükür bebeğimin durumunda iyi ne eksik ne fazla 35+5 oldum 11 kilo aldım Ama aldığım kiloların çoğunun sebebide bu vitamin ilaçları
Musculus_sartorius Derya88 amaaan bosver kac kilo aldigini. Onemli olan ccocugun saglikli olsun. Zaten bunun icin ne guzel bir adim atip sigarayi birakmissin. 100 kiloda olsam umrumda degil, yeterki saglikla kucagima alayim onemsemiyorum artik kilomu
Oyaburak65 Derya88 23 hafta 6 kilo dediğin gibi sigarayı bıraktıysan ondandır ama tatlıya meyveye dikkat et
Haticealasahin Derya88 bende birakinca bi anda kilo aldim tabi istahimda masallahi vardi 😂 16 aldim toplam herkes son ay alirsin dedi ben son 2 ay sabitlendim hic kilo almadim.
Ebruemir Derya88 ben de önceden malesef sigara kullanıyordum inşallah sonrası olmaz 16 haftalığım henüz kilo allmadım. Hala daha pek çok yemek midemi bulandırabiliyor, bide kendim yapıyorsam ki mecburen 🤢🙈☺️
Reina Derya88 çok fazla almışsınız😨 dikkat etmelisin yoksa engel olamazsn. Daha çok başındasn hamileliğin ben 6.5 kiloyla bitirdim gebeliği. Çocuğum da 37 haftada doğmasına rağmen 2800 dü.