Emrhtugce [bilinmeyen] şu kiloyu doktor hamile kaldiginiz kilo ile simdiki kiloa arasinda kac kilo aldiginiz soyluyo yoksa hamile kalipta mide bulantiniz basladigi kaybettigibiz kiloyu mu hesaplayaraktan bakiyo
Gamze88 [bilinmeyen] 21. Hafta ama hala kilo aldım sayılmaz,6 kilo verdim ilk haftaları şuan 3 kilosunu geri aldım😊daha giden kilom geri gelmedi Doğuma kadar kaç kilo alırımm şuan hiç bilmiyorm🙈😅❤️
Fulisko İlk 17 haftayı 3 kiloyla tamamladım şuan 19 dayım 5 kilo oldu sinirlerim bozuldu ne zamn kn ilacına başladım hızlandı kilo alımım
Nursen21 Mimnak ben gittiğimde beri veriyor ama ben bir ay tek kullandım Baktım olmuyor bıraktım şimdi son ayımdayım dedim herhalde aynı etkide olmaz gene aynı oldu Yine bıraktım
Nursen21 Arminannesi bebeklerim için herşeyi kabulleniyoruz ama gerçektende gerekli mi bizde bilmiyoruz 🤷🏻♀️
Arminannesi Nursen21 yani benim midem ilaçları eritmiyor o yüzden bende pekmez yemeyi tercih ediyorum tabi o da kilo yapıyor ama bi daha kilo almak için uğraşacağımız bi dönem olmayacak nasıl olsa 🤭
Yildizozlem Nursen21 hangisini kuĺaniyorsun kuzum benimde ole bide ben 17 18 günlükken haberim oldu ve hemen verdi senin depoların sana yetkiyi çocuğa hiç yetmez diye ama kzenim hamile ona hala vermedi ben aylardır kullanıyorum ve aşırı kilo aldim
Arminannesi Yildizozlem molfater kullandım,ferplex kullandım,oligofer fol bir de.Üçünü birden kullanmadımm tabi mideme dokunmayan ilaç bulmak için çoğunu denemek zorunda kaldım sonra bıraktım
Oyaburak65 Nursen21 pekmezide fazla yeyince kilo yapıyor ben geçen ay biraz abarttım canım çok istiyordu şimdi tekrar azalttım