Arminannesi Yildizozlem molfater kullandım,ferplex kullandım,oligofer fol bir de.Üçünü birden kullanmadımm tabi mideme dokunmayan ilaç bulmak için çoğunu denemek zorunda kaldım sonra bıraktım
Arminannesi Nursen21 yani benim midem ilaçları eritmiyor o yüzden bende pekmez yemeyi tercih ediyorum tabi o da kilo yapıyor ama bi daha kilo almak için uğraşacağımız bi dönem olmayacak nasıl olsa 🤭
Nursen21 Arminannesi hem kilo alma diyor dr’lar hem kilo yapan ilaçlar veriyorlar Canım biz ne yapalım peki 🤰🏻🤷🏻♀️
Emrhtugce [bilinmeyen] o zaman benimki nasil 64 kiloyla evlendim 2 hafta sonra gebe oldugumu ogrendim kusmaktan 59 a dustum simdi 69 um kac kilo almisim
Aylasrsn Nursen21 bende aldim bosver kilolar gider ben yarin doguma gidicem 38+4um 26 kilo aldim 😁😁 dogumdan snra dikkatli yersen verirsin. Bende oyle umuyorum yani🙈
drytcvkarsln 22+2 haftalık olduk....9 kılo aldım deli gıbı açım....sigrayı bırakmıs olmammı yoksa demir hapımı bılemıyorum attık...yuvarlanarak gtcem doguma heralde 65.8 kg hu sabh 🤣🤣
Usakli64 [bilinmeyen] cok tehlikeli bir soru sormussunuz simdi az kilo alanlar yoruma yuklenince bi ben mi semirdim diye düşünenler yazmayacak 😄😄
Nursen21 Mimnak normal Doğum görünüyor ama bilemem Haftaya gidiyorum inşallah Bebek kanala inmiştir 🤲🏻
Emine82 [bilinmeyen] 20 hafta ve kilo almadım .. 30. Haftaya kadar kilo almayan insanlar var bende öyle istiyorum 😊😊😊😊