Hami Ben 54 ile hamile kaldm 57.5 şu an 16. Hafta doktor sınırdasın tuz ekmek yeme dedi bu sekilde devam edersen cok kilo alirsin dedi.
Nursen21 [bilinmeyen] ya ben anlamıyorum bu Demir ilacı bi benimi şişiriyor yoksa herkes mi öyle 1 hafta kullandım 1 kilodan fazla almışım ya bu nasıl mümkün olabiliyor Bende geri bıraktım 10 kilo aldım artı 1 oldu galiba 😢 Derdim kilo almamak değil ama bu gidişle davul olunur Allah’tan kullanmıyorum
Arminannesi Nursen21 bende Demir ilacına başladım 1 ayda 6 kilo aldım ondan öncesinde hiç almamıştım,sonra mide rahatsızlığımdan dolayı ilacı bıraktım şimdi az az alıyorum 🤦🏻♀️
Mimnak Nursen21 demir ilacı hamile kalmadan önce bn içiyordum acaip açıktırıyor yarım saat önce yerdm acıktıgımı hissederdim heleki hamilelekte insan normalde acıkıyor demir ilacı ile düşünemiyorum bile !! Suanlık kullanmıyorum kaçıncı haftada ceriyor doktır
Yildizozlem Nursen21 hangisini kuĺaniyorsun kuzum benimde ole bide ben 17 18 günlükken haberim oldu ve hemen verdi senin depoların sana yetkiyi çocuğa hiç yetmez diye ama kzenim hamile ona hala vermedi ben aylardır kullanıyorum ve aşırı kilo aldim
Yenianne7 [bilinmeyen] Vallahi hiç bişey yapmadım😅 Benimki çok zor geçti kuzum ilk aylarda kilo bile vermiştim hatta bulantılarım 6 aya kadar devam etti. Tam bitti derken şimdi de ikinci lokmada tıkanıyorum baskı yapıyor miniğim. Yediklerimin hepsi hanfendiye gittiği için çok halsizleştim bu ara. Ama bu ara iştahım açıldı bakalm son 10 haftamız🤗 Seen kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldınn
Nursen21 Arminannesi valla Canım bende hep onun yüzünden aldım Bu nedir ya bıraktım bugün geri Gerek yok zaten pekte işe yaradığını zannetmiyorum
Dilan123 Bende çok kilo alanlardanım. 27+6 yım 55le başladım şuan 67yim 😒😒 kaçla bitiricem çok merak ediyorum😓
efsanee_ [bilinmeyen] 21+5 olduk 1 2 kilo almışım. Bundan sonrası hızlı alıcam galiba bu aralar doymuyorum 😭😭 midemde delik var sanırım 🤢
Nursen21 Arminannesi bebeklerim için herşeyi kabulleniyoruz ama gerçektende gerekli mi bizde bilmiyoruz 🤷🏻♀️
Eed7 [bilinmeyen] 25w 11 kilo aldm almam derken aldım nasıl becerdim bilmiyorum 😂 diyet verdi son 3 ay bari 3kilo daha alıp bitirsem iyiydi 😂😂😂
Seymakayaoglu bende demir hapi kullaniyorum ama bende ise yaramiyor galiba kilo almam icin yemek yemem lzim ama istah yok hem demir hapi hemde decavit kullaniyorum yinede istah yok :(
Nursen21 Mimnak ben gittiğimde beri veriyor ama ben bir ay tek kullandım Baktım olmuyor bıraktım şimdi son ayımdayım dedim herhalde aynı etkide olmaz gene aynı oldu Yine bıraktım
ElifAbr [bilinmeyen] 39 haftalığım 19 kilo almışım 🥺 allahtan zayıf hamile kaldım çok çok farketmedi...