• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽️

Terbiyeli şehriye çorbası
Sucuklu kuru fasulye
Pilav
Salata

Ozgekiz Tereyagini eritiyoruz mısır unu koyuyoruz çok fazla kavurmadan patates sogani doğruyoruz 1 2 diş sarımsakla beraber şöyle İki tür kavuruyoruz çok fazla Olmayacak şekilde üzerine sıcak su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz patates soğan piştikten sonra altını kapatıp blender yapıyoruz üzerine de kırmızı toz biberle Yağ yakıp gezdiriyoruz servis ediyoruz bu kadar. Afiyet olsun 😋 ( Ölçü vermedim kaç kişilik yapacağınıza bağlı çünkü göz kararı siz kendiniz ayarlarsınız )

HappyMom
    tavada soslu but kızartması
    pirinç pilavı
    salata
    Kırmızı köz biber salatası
    ıslak kek

HappyMom
    Tavuk sote
    Pirinç pilavı
    Ortaya biraz mantı
    Salata
    Mor lahana turşusu
    Tatlı yapamadım bugün ama akşam birşeyler yapıcam artık yarın için😁🌸🩷

HappyMom yarın ki menümü yazayım bugün annemdeyiz ne yiycez bilmiyorum
    İçli köfte
    Mercimek çorbası
    Salata
    Soğuk baklava

Tavuk döner
    Pirinç pilavı
    Mercimek çorbası
    Salata 🥗
    Sütlaç
    Kayısı hoşafı

HappyMom Bizde yöreseldil ramazanın ilk günü ve bayramın ilk günü menü aynı

Et
    Pilav
    Çorba (mercimek , kuru fasülye ya da bamya )
    Börek
    Salata
    Kayısı hoşafı

HappyMom
    Nohut Yemeği
    Mercimek Çorbası
    Pilav
    Salata
    Şekerpare Tatlısı

Yayla çorbası
    Erik hoşafı
    Kabak dolması
    Vişneli muhallebi 😁

Fırında tavuk patates
    Bulgur pilavı+salata
    Magnolia

ppmerlina 22+2 haftalık hamileyim düşük riskim var eşim annesini de cagirmami söyledi kp yemegini de gondercem ne güzel ilk günden kv sizi çağırmış

emine_22 canım doğu gelini olarak ortalama 5 kg yeter diye düşünüyorum zaten yanına salata meze ekmek derken artar bile o

Zeyneplemutluluk iki yemek kalığı tereyağını eritiyorum tencerede sonra 1 su bardağından biraz az un ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyorum sonra 1 litre süt ekliyorum kaynamasına yakın 1 su bardağı şeker ekliyorum ve 1 yumurta sarısı iyice karıştırıyorum kaynayınca 1 paket vanilya ekliyorum yumurta kokusunu bastırsın diye tencerenin altını kaynatıp borcama koyuyorum ısıttığım fırına atıyorum üstü kızarınca alıyorum

Zeynep_1212 Allah yardımcın olsun bebeğim lütfen dikkat et ara ara otur dinlen yemek yaparken ve zor şeyler yapma sen hamilesin senden adana kebap beklemesinler 🙏🏼 benim de eşim ısrar etti bana kalsa kendi evimde ilk ramazan yemeklerimi yapardım ama onları kırmak istemedim bi nevi benim de işime gelmiş oldu yemek hazırlama derdim kalmadı

Mercimek çorbası
            Pilav
            Kavurma
            Cacık
            Herkese hayırlı ramazanlar 🥰