Terbiyeli şehriye çorbası
Sucuklu kuru fasulye
Pilav
Salata
İftar Menüleri 🍽️
Ozgekiz Tereyagini eritiyoruz mısır unu koyuyoruz çok fazla kavurmadan patates sogani doğruyoruz 1 2 diş sarımsakla beraber şöyle İki tür kavuruyoruz çok fazla Olmayacak şekilde üzerine sıcak su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz patates soğan piştikten sonra altını kapatıp blender yapıyoruz üzerine de kırmızı toz biberle Yağ yakıp gezdiriyoruz servis ediyoruz bu kadar. Afiyet olsun 😋 ( Ölçü vermedim kaç kişilik yapacağınıza bağlı çünkü göz kararı siz kendiniz ayarlarsınız )
- Düzenlendi
HappyMom
tavada soslu but kızartması
pirinç pilavı
salata
Kırmızı köz biber salatası
ıslak kek
- Düzenlendi
HappyMom
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Ortaya biraz mantı
Salata
Mor lahana turşusu
Tatlı yapamadım bugün ama akşam birşeyler yapıcam artık yarın için😁🌸🩷
HappyMom yarın ki menümü yazayım bugün annemdeyiz ne yiycez bilmiyorum
İçli köfte
Mercimek çorbası
Salata
Soğuk baklava
mervemurat16 süt helvası nasıl yapılıyor
Tavuk döner
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Salata 🥗
Sütlaç
Kayısı hoşafı
Yayla çorbası
Erik hoşafı
Kabak dolması
Vişneli muhallebi 😁
Fırında tavuk patates
Bulgur pilavı+salata
Magnolia
- Düzenlendi
ppmerlina 22+2 haftalık hamileyim düşük riskim var eşim annesini de cagirmami söyledi kp yemegini de gondercem ne güzel ilk günden kv sizi çağırmış
Zeyneplemutluluk iki yemek kalığı tereyağını eritiyorum tencerede sonra 1 su bardağından biraz az un ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyorum sonra 1 litre süt ekliyorum kaynamasına yakın 1 su bardağı şeker ekliyorum ve 1 yumurta sarısı iyice karıştırıyorum kaynayınca 1 paket vanilya ekliyorum yumurta kokusunu bastırsın diye tencerenin altını kaynatıp borcama koyuyorum ısıttığım fırına atıyorum üstü kızarınca alıyorum
Zeynep_1212 Allah yardımcın olsun bebeğim lütfen dikkat et ara ara otur dinlen yemek yaparken ve zor şeyler yapma sen hamilesin senden adana kebap beklemesinler 🙏🏼 benim de eşim ısrar etti bana kalsa kendi evimde ilk ramazan yemeklerimi yapardım ama onları kırmak istemedim bi nevi benim de işime gelmiş oldu yemek hazırlama derdim kalmadı
Mercimek çorbası
Pilav
Kavurma
Cacık
Herkese hayırlı ramazanlar 🥰