Handey HappyMom Mercimek çorbası Çökertme kebabı Pirinç pilavı Salata Güllaç Herkese hayırlı ramazanlar 🌸
denizin__annesii HappyMom lahmacun Cacık Yesilik Hoşaf Şimdilik bunlar yaptım daha iftara var baklm yetistirirsem poğaça hamuru yapicam hem sahur için iyi olur hem çocuklar seviyor küçükler oruç tutmuyorlar atistirirlar gündüzleri
denizin__annesii denizin__annesii karnabahar Hoşaf Patates ve kızartma Kahvaltılık Cay filan olucak Dünden kalan lahmacun filanda var bu gün yemekle ugrasmdim tüm gün temizlik yaptım ekmek yaptım poğaça yaptım doğuma az kaldı o yüzden çocuklar için dedim pogca yapım hrm sahura da iyi olur
Limse HappyMom Yayla çorbası Sebzeli makarna Tavuk tandır Kırmızı biner dolması Salata Eşim diyette olduğu için tatlı yok 😂 Dondurma yeriz bi top
Iydrnjg HappyMom nohut yemeği Salata Son dakikada pilav düşündüm pilavı Şekerpare tatlısı İçecek olarak da ayran kola🥰
panikprenses HappyMom dugun corbasi firinda guvec pirinc pilavi yesil salata komposto portakalli limonlu revani herkese hayirli ramazanlar 🧡
Deleted33000 ppmerlina adana kebap değil de güveç yaptım bugün gerçekten yoruldum ama yarına yemek yapmam çok corbam tatlı kaldı yarın bol bol dinlenirim inşallah teşekkür ederim canım
Smyye1B HappyMom Mercimek çorbası Pirinç pilavı Tavuk şiş Izgara köfte Turşu ve içecek tatlı olarak kadayıf 🌸
bhtrolcay HappyMom Tavuklu şehriye çorbası Islama köfte Havuç tarator Pirinç pilavı Ayran salata Karamelli trileçe🌸
Ebruaras04 Tavuklu sebze çorbası Belen tava Tel şehriyeli pirinç pilavı Köpoğlu mezesi Mevsim salata Güllaç