DenizimD Bizim menüde de 🌸 Etli pide 🌸 Çorba 🌸 Etsiz çiğköfte 🌸 Salata 🌸 Ayran 🌸 Tatlı olarak ağlayan pasta🌸🫠
benim-kalbim-o sendekimsinnn iki kişiye 1 kilo düştüğünü varsayın 6 kilo bence yeter yanına ekstra bişey yapacaksanız 5 kilo yeterli
sendekimsinnn benim-kalbim-o yanına salata çorba az bulgur pilavı içli köftem var ortaya koyarım kim yemek isterse mantı ve börekte var dolapta ama koyarsam çok alakasız olurmu
benim-kalbim-o sendekimsinnn mantı ve börek biraz gereksiz olur bence zaten ramazanda insan tıkanıyor hemen doyuyor
Sadece1 HappyMom 3 cocukluyum hepsi küçük yeni dogum yaptım oruç tutmuyorum sadece eşim oruçlu ne yapabilirim daha dünkü bulaşığimi bile toplayamadim çocuklardan
ikincianneolmayolundaa Tarhana corbasi Sultan kebabı Sehriyeli bulgur pilavı Salata Tatli dusunme asamasindayim
aycinelizsmom HappyMom Yayla çorbası Pilav-kavurma Bezelye yemeği Salata Tatlıyı da kocam alıp gelsin 🤣
Nanelimon_19 HappyMom tarhana çorbası Patates püreli tavuk sote Pirinç pilavı Salata Tatlı yok ben tutmuyorum eşim de ramazanda oruç tutarak kilo vermek istediği için tatlı istemedi işime geldi 😂
Ceren1996 Mercimek çorbası Tavuk sote Salata Pilav Tavuk sote salata mercimek çorbası yaptım simdiden 😍
mervemurat16 HappyMom ben imsakiye uygulamasından kopya çektim biraz🙈 mercimek çorbası beyti vardı menüde ben yağlama yapıcam patlıcan salatası güllaç yerinede süt helvası yaptım🥰
OzgeSelcuk Ozgekiz Tereyagini eritiyoruz mısır unu koyuyoruz çok fazla kavurmadan patates sogani doğruyoruz 1 2 diş sarımsakla beraber şöyle İki tür kavuruyoruz çok fazla Olmayacak şekilde üzerine sıcak su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz patates soğan piştikten sonra altını kapatıp blender yapıyoruz üzerine de kırmızı toz biberle Yağ yakıp gezdiriyoruz servis ediyoruz bu kadar. Afiyet olsun 😋 ( Ölçü vermedim kaç kişilik yapacağınıza bağlı çünkü göz kararı siz kendiniz ayarlarsınız )
Ozgekiz Salçalı spagetti Soya soslu sebzeli tavuk Ayran İftarda oğlumla baş başayız🥹 oruçlu da değilim🤷🏻♀️ diyetisyenim tatlı izni verseydi, şekerpare yapmıştım ama yiyemiyorum 🥲