Efcmm YyyyYasemin benim grip vs dışında hiç burnum tıkanmazdı bir haftadır burun tıkanıklığı var belirtiymiş sende de aynısı olunca merak ettim inşallah sevineceğin sonuç olur kuruma değildir belki
YyyyYasemin Efcmm bakalım hayırlısı bendede burun tıkanıklığı felan var yarın olmazsam eğer test yapcam
Nihaladem Sedaalcin bat dediginiz ne oluyor acaba bat 28 ne durumdasınız yazmizsiniz ama bat ne bilmiyorum ki ben
Sedaalcin Nihaladem beklenen adet tarihi demek yani ben 28 inde adet olmalıydım ama hala olmadım bat 28 oluyor o nedenle
Arzu_tasan Sedaalcin canım açıkçası ben fazla güvenmiyorum geçen ay test yaptım negatifti oysa hamileymişim düşük yaşadım
Sedaalcin Arzu_tasan çok üzüldüm neden düşük oldu. Bilmiyorum negatif çıkıyor ama hala regl de olmadım bekliyorum öyle hafta sonuna kadar
Dlkkdr6431 Minik_04 ilk olduğun da adet tarihi miydi ve normal adet mi gördün yoksa az yerleşme gbi mi.. Bu ay çok umutluydum belki de diyorum var adet gördüm
Minik_04 Dlkkdr6431 adet oldum bitti bir hafta sonra normal sancili bi adet oldum yerleşme kanaması değildi
Arzu_tasan Sedaalcin canım kaç gün gecikme senin benım de bat 27 bugün 5. Günüm ne test yaptım ne kan verdim korkuyorum artık ama mide bulantım çok oluyor sabahları ve oruç tutarken de tansıyonum felan çok düşüyor ya
Sedaalcin Arzu_tasan 4 gün gecikme benim canım bende adet olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum bir test yap bence belki de hamilesindir ona göre belki oruç tutmak zorluyordur. Ben şu ana kadar oruçta zorlanmadım ama
aysenur2936 Benimde bat 28 normalde gününde adet oluyorum yada 1 .2 gün erken oluyorum 3 gün geçti bu 4. Gün test yaptım 2 gün önce negatif bugünde yaptım yine negatif olsam rahatlıcam kafamın karışıklığı geçecek çünkü çok küçük bebeğim var
Sedaalcin aysenur2936 yaa bence doğumdan sonra düzensizlik normaldir o zaman ama rahatlamak için doktora git istersen ben normalde de geç oluyordum ama bu defa ara kanama yaşayınca umutlanmıştım benim ilk olucak Allah nasip ederse
aysenur2936 Sedaalcin rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Benim adetler hiç bozulmazz . Kırkımın çıktığı gün adet oldum ve toplam 3 kere oldum bugüne kadar ayda 2 kere nerdeyse kızkende böyleydi. Eğer adet olursam doğumdan sonra düzensizlik olabiliyormuş evet diyicem ama şimdiye kadar takvimim hiç yanılmadı bakalım nasip kısmet
Sedaalcin aysenur2936 amin inşallah eğer varsa bir şey sevinin ikiz gibi büyürler sorumluluk zor olur ama onlar için çok güzel olur
Arzu_tasan aysenur2936 canım ben düşük yaptığım da test yapmıştım negatıftı sonradan kanda ogrendım pozitif