Dlkkdr6431 Sedaalcin çok denedik ama olmadı 🥺 merak ettim bi şey var aslında regl öncesi ilişkiden sonra regl olup sonradan hamilelik olabiliyor mu
Minik_04 Dlkkdr6431 ben olmuştum ama adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum normal adet oldum 4 gun sürdü 1 2 hafta sonra da 5 haftalik gebe oldugumu öğrenmiştim
Dlkkdr6431 Minik_04 ilk olduğun da adet tarihi miydi ve normal adet mi gördün yoksa az yerleşme gbi mi.. Bu ay çok umutluydum belki de diyorum var adet gördüm
Arzu_tasan Bat 28 demişsiniz daha olmadım benım bat 27 5 gun gecikme olmadım daha test de yapmadım mide bulantısı var geçen ay düşük yaşadım
Sedaalcin Arzu_tasan evet ya çok karışık test hep negatif ama bazı belirtiler de var en azından doktorda direkt emin olurum
Sedaalcin Arzu_tasan testler de ki doğruluk payı da çok yok sanırım predictor aldım bir de daha hassas diye
Arzu_tasan Sedaalcin canım açıkçası ben fazla güvenmiyorum geçen ay test yaptım negatifti oysa hamileymişim düşük yaşadım
Efcmm YyyyYasemin benim grip vs dışında hiç burnum tıkanmazdı bir haftadır burun tıkanıklığı var belirtiymiş sende de aynısı olunca merak ettim inşallah sevineceğin sonuç olur kuruma değildir belki