Minik_04 Dlkkdr6431 adet oldum bitti bir hafta sonra normal sancili bi adet oldum yerleşme kanaması değildi
Dlkkdr6431 Minik_04 her Kadın da çok farkli oluyor ama maalesef değilim 🥺 artık eşim baskı uyguluyor neden olmuyor anlamıyorum diye çok istiyor 😔 neyse artık hiç umudum kalmadı
Minik_04 Dlkkdr6431 aa olur mu öyle şey bu stresle bu umutsuzlukla nasıl olsun Rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallah eşin istiyosa sende istiyosun önemli olan sensin lutfen moralini bozma ve umudunu hic yitirme❤️
Birbebisannesi Dlkkdr6431 ay sanki bilerek yapmıyorsunuz. Ne baskısı bu. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak. Bu erkekleride anlamıyorum. Nasip bu işler
Arzu_tasan Dlkkdr6431 öyle baskı mi uygulanır baskı yaptıkça hiç olmaz kuzum rahat olmaya çalış kafandan ne zaman çıkarsa o zaman oluyor
Sedaalcin Dlkkdr6431 sakın üzülme Allah’ın nasip ettiği zaman da olur bu senin elinde değil ki hem gerçekten stres yapmamalısın rahat olmalısın ki kolayca olsun
Arzu_tasan Kızlar düşük yaptığım zaman ki gibi ağrı görüyor kasıgıma dua edın ne olur varsa bi şey olmasın 🥺🙏
Minik_04 Arzu_tasan Allah korusun varsa Rabbim bebeğini korusun sağlıkla kucağina al lutfen bol bol dinlen uzan🥺
Arzu_tasan Minik_04 amin inşallah daha hamile miyim bilmiyorum ama gebelik vardır umarım yarın test yapacağım 🥺
Minik_04 Birbebisannesi o kadar haklisin ki yani kadina baskı yapıp onu üzüp canını sıkmaya ne gerek var tabi ki cocuk istiyebilir ama sonucta oda istiyo olmuyosa onu niye üzüyo ki nasip belki hic beklemedikleri anda gelir
YyyyYasemin Efcmm adete 5 gün kala yapmıştım kaset testlerde bişey yoktu erken gebelik kırmızı değil ama silik çıktı bariz ama kuruma gibi olduğu için umutlanmak istemedim bugün adet olmazsam eğer test yapıcam yarın felan