Melisafurkann Meridaily kuzum üzülme olanda vardır bir hayır rabbim vereceği zamanı iyi biliyor inşallah şu ramazan ayının hürmetine tez vakitte kucağına alırsın bebeğini 🫶
Dlkkdr6431 Fnur6435 ilk hamileliğim de 8 haftalık öğrendim hep test yaptım her seferinde negatifti şimdi bat gecikti test gene negatif olacak mi olmayacak miyim dedirtirim
_Nazendeem Sedaalcin testler negatif gelen giden yok şimdilik adet olmadım olcak gibi belirtide yok ama gebelık olsa teste çıkardı diyorum
Sedaalcin _Nazendeem bence belli olmuyor ya testte çıkmayıp hamile olanda çok var ne kadar gecikti regl
minismom Sedaalcin ben dayanamadım test yaptım hamileyim anında cift cizgi cıktı darısı basına insallah ☺
Sedaalcin minismom ay çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah benide gaza getirdin test yapmak istedimm 😂
Sedaalcin Fnur6435 bende de ara da kahverengi leke oldu ama çok erken bi zamanda olduğu için bende emin olamıyorum biraz zaman geçsin bakalım
Sedaalcin Selinselinselin evet ya öyle zannettiğimiz için adetimiz de gecikiyor mu acaba bunu da düşündüm. Benimde olmayacak yerlerimde sivilce çıkmaya başladı göbeğim de sırtımda ama bilemiyorum ki
_Nazendeem Sedaalcin bugun olmam gerekiyordu olmadım yarın kesın olurum bütün belirtiler başladı ayağım ağrıyorsa kesın demektir