4 Mart Salı günü kavuşuyoruz inşallah 🙏🤗

myangelson yaa benim içime doğmuştu forumda gormeyince dogumami gitti diye. Hayırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adina Allah hayirli bir evlat eylesin sizlere 😇🥰 sanci falanmi çıktı acaba ya da su falanmi geldi benimde her an eli kulaginda kasilmalar artiyor tetikte olayim belki gelir diye ❤

Kahvesever12 8 ay nasil dayandım bilmiyorum ama son kaldi 10 gün dayanamiyorum. Benim 3. Hamileligim fakat bir bebegimi dogumdan 2 gun sonra maalesef kaybettim erken dogum sebebi ile😔 şimdi 3. Sezeryan olacak eger beklerse 37+2 de alinacagim ama beklemeyecek gibi duruyor ard arda sıkılaşan kasilmalar var.maalesef

Eylul41 dün gece karnımın altında 1 saat boyunca belirli aralıklarla ağrı oluştu sonra yürüyüş yaptım kendiliğinden geçti .

Kahvesever12 duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen hem çok korkuyorum hem sabırsızlanıyorum 35+4 teyiz 17 marttan sonra bekliyoruz günümüz pazartesi netleşecek inşallah sağlıkla gelsinler 🥹

Kahvesever12 bugün 37+0 olduk. 14 martta sezaryen olacam. 39. Haftaya denk geliyor. Dün kontrol vardı şuan herhangi bir doğum belirtisi yok. Umarım planlanan tarihte gelir minik kuş ilki sürpriz yaparak 37+2’de gelmişti. Şuan hiç sürpriz kaldıracak durumda değilim 😄

Kahvesever12 hepimiz sağlıkla sağ sağlim bebeklerimizi alıp evlerimize dönelim inşallah. Pazartesi günü bizim için büyük gün bakalım. Herşey yolunda giderde sağlıkla kavuşurum yavruma❤️

Kahvesever12 3 mart pazartesi inşallah kavuşuyoruz çok heyecanlıyım ve doktor dinlen her an gelebilir dedi çok tetikteyim korkuluyum 😂😂

Kahvesever12 38+1iz i🩷bekliyorum bütün duygularımla korku heycan mutluluk en çok da merak herşey iç içe. 🥹 Allahım şu mübarek günlerde herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlat, isteyen herkese de nasip etsin en güzel şekilde amin🥹🤲🏻

Kahvesever12 bizimkinin günü belli değil 37 haftalık olduk bugün. Nezman gelir bilmem kendi sancımla olmasını istiyorum diliyorum. Artık nefes almak bile okadar zorlaştı ki geceleri uykular haram oldu. Yine de bir yandan ne kadar dursa onun için kardır diyorum en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah.

Bugün bizde 37.haftaya giriş yaptık. Bugün itibari ile izne ayrılıyorum. Korku,heyecan hepsi iç içe. Bende normal doğum olsun istiyorum ancak sağlıkla kucağımıza alalım normal veya sezeryan önemli değil 🥰 sancı vs hiçbir şey yok henüz. Herkese hayırlı Ramazanlar olsun ❤️ bayram şekerlerimiz vaktinde sağlıcakla kucağımızda olsun inşallahhh ❤️😍

Kahvesever12 erken doğum riskimiz var kendi etken doğmazsa 14 mart sabahı doğumumuz olacak bakalım heyecanlıyım

Kahvesever12 13-14 Mart düşünüyoruz planli ♥️♥️♥️ çok heyecanlıyım çok korkuyorum çok çok çok her duygunun çokunu yaşıyorum 🐣 herkes civcivlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah

Ben karnım boş olunca ağlamıştım o kadar alışmıştım ki🥹