ShutUp öncelikle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Doktorunuz gerçekten sorunlu heralde. Bende devlete gittim 39+6 da doktor istersen yatırayım dedi istemedim 40+2 de kontrole çağırdı acilde nöbetteydi gittim kontrol etti. Ne açılma var ne sancı ne de bebeğim tam doğum kanalındaydı. 40+6 ya gün verdi. 40+4 te 21.55 te birden sancılarım başladı ama 4 dakika da bir sancım geliyor. Hemen duş aldım acilden giriş yaptım kontrol edildi 10 cm açıklık doğum başlamış kafası gelmiş bebeğin. Damar yolu açıldı doğumhaneye alındım 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Belki size de umut olur stresiniz azalır. Rabbim bir zaman kararlamıştır tez zamanda sizi yormadan insanlarla muhatap etmeden bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ acilden giriş yaparsın ama şu şekilde doktorum haftasonu gel nstye baktır vs dedi dersen olabilir. Benim kendi doktorum vardı ama kendisi moladaydı ben gittiğimde girişte öyle söyledim hemen nst ye aldılar. İsterseniz şansınızı deneyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.