• Doğum
  • Acilden giriş yapsam yatış yapılır mı

Kızlar haftaya cumartesi 41. Haftam dolmuş oluyor o yüzden direkt acilden giriş yapıp durumumu belirttiğim takdirde doğuma alırlar mı yoksa doktoruma görünmem ve onun acile bildirmesiyle mi yatışım yapılır? Ne yapmam gerek sizce çünkü artık kontrole gitmekten sıkıldım zaten en son ki kontrolde 41 e kadar bekleteceğini söyledi doğumuma da kendisi girmicek zaten onun için direkt acilden giriş yapsam yatışımı yaparlar mı?

Deniz2953 pazartesi kontrolüm var ama eşim izin konusunda sıkıntı yaşıyor kovulacak nerdeyse ramak kaldı kendimde gidemem hastane evime çok uzak o yüzden direkt cumartesi gitsek alırlar mı onu merak ettim

Moonchild1115 yani suan haftada bir veya 2 3 günde bir doktora gidip muayene nst olman gerekirdi mesela ben bugün 39+6 olarak doktorumla son kez görüştüm çağırmıştı çünkü elime de nst kontrolü diye kağıt verdi pazar ve çarşamba nst için dogumhane gitcem cuma günüde artık yatış olacak…bugün doktoruma dedim ben cumaya kadar doğum olmazsa yatış ne zaman diye cuma olacak işte dedi 🥰

Yazmelegi_ maalesef kesin ve net kararı iki defa dile getirdim prosedür böyle ben bir şey yapamam diyip konuyu kapattı kontrole gittiğimde de yine usg bakıcak nst rutin şeyler bende acaba cumartesi direkt acilden giriş yapsam olmaz mı diye düşündüm

dilaradoyan, başlığı Acilden giriş yapsam yatış yapılır mı olarak değiştirdi.

Deniz2953 ya benim doktor seninki gibi değil işte takıldı bir noktaya başka bir şey demiyor diyeceğini bilsem gitmeye çalışıcam ama rutin şeyler yapılıyor benide dinlemiyor anca canım sıkılıyor geri dönüyorum

Moonchild1115 gidebilirsin aslında nolacak ki tak kulaklığını muzik dinleye dinleye yavaş yavas git 😊

Deniz2953 tansiyon problemim var bir de ramazan ya kalabalık olucak vasıtalar kendimi taşıyamıyorum 😭

Deniz2953 evet herkes başka bir doktorun daha görüşünü al diyor ama yumurta kapıya dayandı zaten şu saatten sonra gitsem nolucak 😅 muayenesi iyi ama hastanın fikrine önem vermiyor dinlemiyor bunuda şu son zamanda görünce keşke başka birine gitmiş olsaydım dedim cidden