Moonchild1115 ağzı olan konuşuyor beyni olan da kullansa keşke
Acilden giriş yapsam yatış yapılır mı
Moonchild1115 Madem doktorunuzdan memnun değilsiniz acaba 15 Temmuz’a gitseniz muayene için orada genelde randevu da bulunuyor farklı bir görüş alsanız nasıl olur acaba şehir hastanesi takiplisin diye bakmaz mı sanmıyorum sonuçta ikisi de devlet hastanesi 🙄 ben de şehir hastanesinden takipliyim özelde doğuracağım ama o şehir hastanesine gitmek ölüm gibi bir şey aşırı uzak ve ilgisizler gerçekten 🙄
- Düzenlendi
Anonymouse orayada gittim ortam doktor yine kötüydü kötünün iyisi diye şehir hastanesine gitmeye başladım son bir kontrolüm kaldı inşallah yine saçma sapan diretmez gün verir diye dua ediyorum
Anonymouse merhaba özele kaç kere muayeneye gittiniz konuştunuz mu çok sık gelemicem muayeneye ama doğumu burda yapicam diye
Moonchild1115 İnşallah canım dualarım seninle 🩷
Anonymouse çok teşekkür ederim 💮
NNewbabyy Merhaba özele her ay düzenli gidiyorum aynı zamanda düzenli aylık devlet hastanesine de gidiyordum ama bu aydan itibaren devleti bırakacağım.
- Düzenlendi
Moonchild1115 hadi hayırlısı 😊
Kızlar doktorda bana bugüne randevu verdi dogumhanede olcak alttan muane 39+2 im acaba doguma filan alirmi beni bugün ya
Moonchild1115 bende cidden bunalmıştım hastaneye gitmekten ama kontrole çağrıldığım için gitmek istedim farkında olmadan suyum azalmaya başlamış 40+5 te kontrol diye gittim doğum yaptım Allah korusun ama bir problem varsa haftanız ilerde zaten hemen müdahale edilir❤️
- Düzenlendi
Fenerli6767 devletse 41 e kadar bekletiyorlar maalesef sizinki rutin kontrol olabilir o yüzden çağırmıştır açıklık var mı ona bakılacak muhtemelen açıklık varsa da ona göre bilgilendirirler sizi
zmz5857 evet o yüzden son kontrole gitmeye çalışıcam inşallah bir sıkıntı yoktur. Allahtan son artık git gel insanı yoruyor
Moonchild1115 evet devlet hastanesi
Fenerli6767 aksi bir durum olmadıkça doğuma almıyorlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💮
Moonchild1115
Evet yapiyolar bende gün aşımı olarak acile geldim yatış yapıldı doğumu başlattılar
Moonchild1115 inşallah teşekkür ederim 🤲🏼🙏🏻
Moonchild1115 şaşırmadım o naletler hep aynı benim düzenli sancım varken hastaneden kovmuslardi şikayetlerde çözüm olmuyor
Mlksde haftanız kaçtı acaba? İnşallah yaparlar haftaya cumartesi gecesi gidicem bakalım.
sana-mi-sorucam evet acildekiler korkunç ya korka korka gidiyorum :(
Anonymouse orası da beter mecbur gidiyorum oraya sancım vardı yaazsan erken dogurrusun bişey yapamayız dedi uyuşmazlık ignesinide vurmadı biz vurmuyoryz gerek yok diyerek .ki kendilerinde bakmıyor Aşağıya yolluyolar kendilerine soncua gidince gecitiriyolar 75 i gören sancım çıktı 32 de galiba Bişey olmaz normla dediler yolladılar