rahatdur_evladim babyandmomy__ 92 daha var benimki mayısın son haftası ama doktor Haziran’ıda görebilirsin dedi
babyandmomy__ rahatdur_evladim ay daha varmış benim de nisan sonu görünüyor ama geç gelmek isterse bende mayıs ı görebilirim inşallah geç gelmez 😂
rahatdur_evladim Mervepoyrazzz temizliği geçtim ben o an o şekilde hastaneye gidene kadar rahat his etmem 😄
Bzkrt rahatdur_evladim eltimin sancısı vardı eşim götürdü hastaneye suyu gelmiş arabada eşim geldi söylene soylene yıkamaya verdi arabayı :) eltim de çok utanmişti
rahatdur_evladim Bzkrt böyle durumlarda hoş görmek gerekiyor eltinde bilememiştir ahh canım yaa ben olsam bende utanırdım
Ftmnnr rahatdur_evladim🤣🤣 siz yıne de rahatınız açısından yakıp gıdın doğuma güderken evde oşursam bende takıcam aklıma yattı çünkü
5134 rahatdur_evladim Bacım üç kez doğum yaptım ama hiç bilmiyorum ilkte günü geçti doktor patlattı suyu sonrası zaten günü gelmiş yatış dediler.
rahatdur_evladim 5134 benimde üçüncü doğumum olacak yoksa suyum gelmesi gibi birşey yaşamadım ama bu gün bı an aklıma geldi bı durum 😄
Balbebek012 rahatdur_evladim ah ahh iki doğumda da takmadım 2.de araba maf oldu evde suyum gelmişti yolda da devam etti ama 3.de nasipse takarım
rahatdur_evladim Balbebek012 ilk iki doğumumda başıma gelmedi hiç aklımada gelmedi takmak ama. Bu sefer takacam
biranne_birbebek rahatdur_evladim ayy bunu bende düşünüyorum 😅 bebek doğmadan arabayı detaylı temizleteceğiz koltukları ben pisletmek istemiyorum 🙊
cansulina1405 rahatdur_evladim ayy iyiki bu yazıyı görmüşüm 13 gün sonra doğumum var sezaryen olacak şuan 36+4üm ama erkenden bişeyler olursa diye bi tane depend çıkarayım bari ortaya🤣 aklınızla bin yaşayın valla hiç gelmezdi böyle bişey🤣🤣
rahatdur_evladim cansulina1405 benimde üçüncü gebeliğim de geldi aklıma sizlerede sormak istedim takan ve takmayan takacak olan çok kişi çıktı 😁