rahatdur_evladim 5134 benimde üçüncü doğumum olacak yoksa suyum gelmesi gibi birşey yaşamadım ama bu gün bı an aklıma geldi bı durum 😄
rahatdur_evladim Balbebek012 ilk iki doğumumda başıma gelmedi hiç aklımada gelmedi takmak ama. Bu sefer takacam
rahatdur_evladim cansulina1405 benimde üçüncü gebeliğim de geldi aklıma sizlerede sormak istedim takan ve takmayan takacak olan çok kişi çıktı 😁
DENIZ_55 rahatdur_evladim benim planli sezeryan olacam ama arada benimde aklıma gelmiyor değil eşime diyorum bak benim anı suyum gelirse ben çok panik yapar ağlarım korkarım sen bana dest ol diyorum inşallah öyle bi an yasamam 😁😁
DENIZ_55 rahatdur_evladim farketmez ister evde ister arabada gelsin ben panik yaparim planlı sezeryan olacam eşime dedim kesin gün aldığım gün giderken ağlarım dedim şimdiden sitres yapıyorum nasıl geçecek nasıl olacak diye😵💫😵💫🥹
rahatdur_evladim DENIZ_55 hiç stres yapma duygusallık illa ki olur ama seni stres altına koyacak düşüncelerden uzak dur Sağ salim bebeğini kucağına al insllah
DENIZ_55 rahatdur_evladim Amin inşallah cnm zaten kimse ile görüşmüyorum pek ama insan ginede stres yapıyor 🥹
rahatdur_evladim Mervepoyrazzz ilk gelen sancılar o kadar şiddetli olmuyor en azından bana göre hastaneye götüreceğin eşyaların yanına köy gorebilecegin şekilde
DENIZ_55 rahatdur_evladim Aynen öyle rabbim hepimizi kolay güzel rahat doğumlar nasip etsin inşallah 🥰