rahatdur_evladim Sacınız geldiğinde hastaneye giderken hasta bezi taktınızmı yolda giderken arabada suyunuz gelirse diye Allah’ın izniyle üçüncü doğumum olacak ikisinde de hastanede suyum geldi hastaneye giderken de hiç aklıma gelmedi hasta bezi takmak yada herhangi bir şey Bı an aklıma geldi sizlere sormak istedim doğuma giderken takan varmı?
Ftmnnr rahatdur_evladim Hıc aklımda bıyle bır şey yoktu sımdı bırde bunu kafaya takacağım sanırım 🤣🤣 bence nolur nolmaz kendı konforunuz ıcın takın Dedım
babyandmomy__ rahatdur_evladim ay bunu bende çok merak ediyorum ya suyum geldi duş alıp çıktım diyorlar hep öyle dümdüz mü çıktılar acaba ben depend giyerim ama rahat etmek için
Hmdylvc Benim evde suyum gelmişti ama hafif hafif, ben mesane pedi takmıştım galiba, yada depend kullanmistim daha kalın diye. Hastaneye vardığımda tam suyum boşalmıştı 🙈🙈 şanslıydım yani. Siz takın yine de ne olur ne olmaz 🙂🙂
rahatdur_evladim Hmdylvc teşekkür ederim bu hamileliğimde gitmeden takacam her ne kadar üçüncü gebeliğim de olsa ister istemez bazı konularda fikirim olmayabiliyor ☺️
rahatdur_evladim ipekveatlas dediğim gibi iki hamileliğim oldu benimde hiç aklıma gelmedi ama bu gün bı aklıma düştü 😄
Hilalyrdkl babyandmomy__ suyunuz gelirse mutlaka takmanız lazım yoksa ıslak ıslak kalırsınız ortalıkta . Benim ilk doğumda evde suyum gelmişti ve hiç. Durmamıştı .
rahatdur_evladim babyandmomy__ bende iki doğumumda da evden çıkarken hiçbir şey takmadım yolda da suyum gelmedi ama olmayacak birşey değil bu sefer Allah kısmet ederse takacam 😄
Annesininbitanesi İlk doğumumda takmıştım evde suyum gelmişti ben adım attıkça gelmeyede devam ediyordu o yüzden takmama gibi bir şansım yoktu
rahatdur_evladim Annesininbitanesi benim daha önce evde gelmediği için bı deneyimim yok insllah bu doğumumda ne olur ne olmaz takacam
Saraylokumu Annesininbitanesi Birşey soracağım suyum geldi ne demek yani bu su birkaç damla birşey mi yoksa bildiğiniz şırıl şırıl akan birşey mi 14 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum. Korkuyorum yani hiç beklenmedik anda misafirlikte dışarda orda burda suyum gelirse rezil olurum diye kuruntular yapıyorum şimdiden
Ftmnnr rahatdur_evladim🤣🤣 siz yıne de rahatınız açısından yakıp gıdın doğuma güderken evde oşursam bende takıcam aklıma yattı çünkü
rahatdur_evladim Alfabetaa valla evde oturuyordum camdan dışarı bakarken derin düşüncelere daldım bu soru aklıma geldi 😂