denizin__annesii danla2711 işte bazen gerçekten çok zor oluyor burası da Türkiye deki düzeni arıyorum
Hellobeybii danla2711 evet ve şuan uyku düzeninin oluştuğunu söylüyorlar. Doğunca da bu saatlere benzer oluyormuş🙊 Acaba cidden öyle mi? Bizim kız gece kuşu bayaa heheh😂
danla2711 Hellobeybii ay benimkide gececi😂🥰 sabah 10dan sonra uyanıyor bazen 11 gibi uyanıyor ama ben ne zaman çok yorulsam o ertesi günü çok sakin geçiriyor 🥰😂
danla2711 Zeynep66_ bende gittim aşımı vurundum kan ve idrar tahlili aldılar 🥰 şimdi kendi doktoruma gidiyorum
Zeynep66_ danla2711 ben gittim bana tetanoz aşısını yapmadım 20 haft’tan dolmadan yapamayız dedi bebeği sıkıntı olurmuş
tosuncuk25 danla2711 Agirlasmaya basladim artik zaten fazla kilom vardi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Elhamdulillah iyiyiz. Sizler nasilsiniz?
denizin__annesii danla2711 yasa 🥹🥹🥹🤲🏻🥰gün aldım 6 Mart Perşembe günü sezeryanla doğum günü verdi banada o zaman kadar doğmaz sa tabi 😁🤣
Pinnar7 Bugün 23. Haftaya girdik, yarın 23+1 detaylı ultrasonumuzun kontrolü var bakalım 2 haftada ne kadar büyümüşşş sanki çok ağırlaştım gibi hissediyorum şimdiden erkek annesi olacağım inşallah 🧿🧿
danla2711 Pinnar7 ayy erkek bebişler böyle galiba yaa 20.haftadan sonra bir anda ağırlaştırıyorlar ben öyle düşünüyorum 😂 benimde erkek gerçekten 27.haftaya kadar ağırlaştım ama ağrım yok diyordum şimdi 27+6 yım 6 gündür 3.trimester bana ilk haftasından vurmaya başladı 😂 gece gelen bacak krampları mı dersin bebek baş aşşağı döndüğü için idrar sıkışıklığı mı dersin bel sırt ağrısı mı dersin hepsi aniden başladı😂🫠 pestilim çıkmadan şu 10 haftayıda sağ salim bi atlatsaydım🤲
Ebru1234 danla2711 en son 15. Haftada gitmiştim bugün 18 haftaliğım bende bugün görüş günü 😍 18 de sizin bebiş boy kilo kacti
danla2711 Ebru1234 200lerdeydi sanırım kilosu kuzum ama boyunu bilmiyorum söylememişti doktorumuz o zaman🥰
Seda2727 Benimde görüş günüm cinsiyetini öğrenmek için gittim ama bebem kendini göstermedi 14 haftalık tan selamlar kızlar 🥰👋🏼herkese hayırlı cumalar ve ramazanlar
Mercan0652 danla2711 bu yüzden acaba acı eşiğim mi yüksek diye de düşünüyorum bi yandan çünkü çok ağrılarım olmadı ya da ben hissetmiyorum sezaryen istiyorum aslında ama acı eşiğim yüksekse bi normali deneyebilirim aslında dur bakalım😅
danla2711 Mercan0652 😂benim acı eşiğim yüksektir hatta bugün tetanoz aşısı oldum ve 2 aşımdada işe geldim kolumu acısada hareket ettiriyorum bu sırt ağrısı bel ağrısı dayanılacak gibi ama gece uyurken aniden giren bacak krampları benim bütün enerjimi emiyor acıdan kendimi kasıyorum ve geçince elim ayağım boşalıyor hiç bu kadar kötü olmamıştım
danla2711 Marsilyasabunu benim doktorum ekstra ücret almıyor ama canım🥰 10 gün içinde gitmişim gibi düşünüyor ama ben 15 günde 1 gidiyorum öyle düşün
Loli-1 danla2711 sağlıkla gelsinler hepimizinkiler insallah. İyi gidiyor ama on kilo aldım simdiden kilolarla basım dertte 🤣 biz de bugün oğluşumuzu görücez 🎉🎉
danla2711 Loli-1 ay üzülme üzülme bende 7 kilo aldım ama gittikçe artıyor hamur işi ve abur cuburu azaltırsak herşey yoluna girecek 😂