danla2711 Marsilyasabunu bir sorun yoktur ya ilk başlarda bende haftada bir gittim sonra ayda bir gittim detaylıdan sonra 2 haftada bire düştük şimdi normale döndükçe yine ayda bire doğru çıkıyoruz 🫠
danla2711 bal_14 keyfini çıkarmanı tavsiye ediyorum çok güzelll her detay öyle güzel ki🥰 o kadar ayrıntılı ve uzun bir daha doğuma kadar göremeyeceksin
bal_14 danla2711 sabırsızlıkla bekledik bizde bugün büyük gün özellikle kızım çok heyecanlı kız kardeşi olmasını çok istiyor
danla2711 Kokusuburnumda yaa maşallah🥰😍 nasıllar acaba insan merak ediyor artık yüzünü gördüğüm için sürekli görmek istiyorum neler yapıyor ben birşeyler yerken ne yapıyor onu çok merak ediyorum
danla2711 TwinsAndBeren ayy Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur🤲♥️doğurdum yazmanı dört gözle bekliyorum 😍
danla2711 denizin__annesii ay Allahtan türkiyede böyle bir acımasızlık yok burdada ilgi alaka sıfır çoğu birşeyden anlamıyor tespitsizler ama en azından bile bile risk almıyorlar yaa
denizin__annesii danla2711 işte bazen gerçekten çok zor oluyor burası da Türkiye deki düzeni arıyorum
danla2711 Loli-1 ayy maşallah🥰 burda aynı günde olduğum çok kişi buldum çok sevindimm😍 nasıl gidiyorr
Loli-1 danla2711 sağlıkla gelsinler hepimizinkiler insallah. İyi gidiyor ama on kilo aldım simdiden kilolarla basım dertte 🤣 biz de bugün oğluşumuzu görücez 🎉🎉
danla2711 Hellobeybii bizimde hareketler sertleşti 😍 uyku ve uyanıklık süresini bile anlayabiliyorum😂garip birşey yaa
Hellobeybii danla2711 evet ve şuan uyku düzeninin oluştuğunu söylüyorlar. Doğunca da bu saatlere benzer oluyormuş🙊 Acaba cidden öyle mi? Bizim kız gece kuşu bayaa heheh😂
Hamissannee88 danla2711 benimde yarın görüş günümüz heyecanla bekliyorum oğullarımı görecegim 23+3 olduk 20 günde bir gidiyoruz ama çok uzun geliyor 🥰
danla2711 Zeynep66_ bende gittim aşımı vurundum kan ve idrar tahlili aldılar 🥰 şimdi kendi doktoruma gidiyorum