danla2711 Ebru1234 200lerdeydi sanırım kilosu kuzum ama boyunu bilmiyorum söylememişti doktorumuz o zaman🥰
danla2711 Mercan0652 😂benim acı eşiğim yüksektir hatta bugün tetanoz aşısı oldum ve 2 aşımdada işe geldim kolumu acısada hareket ettiriyorum bu sırt ağrısı bel ağrısı dayanılacak gibi ama gece uyurken aniden giren bacak krampları benim bütün enerjimi emiyor acıdan kendimi kasıyorum ve geçince elim ayağım boşalıyor hiç bu kadar kötü olmamıştım
Mercan0652 danla2711 tetanoz aşısında benim de acımadı kolum sadece kaldırırken açıyordu ama bende kaldırıyordum yani ah uh etmiyordum işte bende yatarken rahat donebiliyorum ağrı olmuyor hamile yastığı kullanıyorum ondan da olabilir belki rahat uyuyorum yani şimdilik zaten 1 ay falan kaldı😅
danla2711 Marsilyasabunu benim doktorum ekstra ücret almıyor ama canım🥰 10 gün içinde gitmişim gibi düşünüyor ama ben 15 günde 1 gidiyorum öyle düşün
danla2711 Loli-1 ay üzülme üzülme bende 7 kilo aldım ama gittikçe artıyor hamur işi ve abur cuburu azaltırsak herşey yoluna girecek 😂
hhaziran Flowerseyey çok şükür her şey iyi, plasentada kanama alanı hala varmış ama endişe edecek bir durumun olmadığını söyledi doktor Sizin nasıl geçti🙏🏻
denizin__annesii danla2711 yasa 🥹🥹🥹🤲🏻🥰gün aldım 6 Mart Perşembe günü sezeryanla doğum günü verdi banada o zaman kadar doğmaz sa tabi 😁🤣
danla2711 denizin__annesii ayyy çok sevindimmm🥰 inşallah gününü bekler kuzucuğunnn sağlıkla gelsin inşallah🥰🤲
fatmaydn Bisey sormak istiyorum kafam karıştı da son adet tarihimi bilmedim için ilk doktora gittim de verdiği haftaya göre uygulamaya yazdım ama doktor benden iki hafta geride söyledi tarih olarak anlamadım ki 🤔
danla2711 fatmaydn geç döllenme olmuş olabilir canım🥰 ben reglimi bildiğim halde geç döllenme olduğu için reglime göre 2 hafta gerideydi ilerleyen haftalarda düzeldi şuan tam son reglimle uyumlu 🥰
danla2711 merfuu yaaa hoşgeldin aramıza o zaman 🥰💙 erkek anneleri olarak farklı bir aşk yaşayacağımıza inanıyorum resmen kendime aşk doğuracağım
fatmaydn danla2711 Şey dedi işte bugün gittim kontrole kac haftalık dedi bende söyledim kendisi iki hafta geri tarih dedi acaba bebek mi geri tarih olarak mı tutmuyor bilmiyorum bebekle ilgili de bisey demedi sorun olacak